Riješi me! 1779 pregleda 25. listopada 2017.

Totalno su moderni: Poznate zvijezde izgledale su urnebesno

Od tube topova do jeans odijela, zvijezde su nosile sve i još su bile uvjerene da im stoji savršeno. Pogledaj modne trendove zbog koji se danas oni sigurno hvataju za glavu.

Modni trendovi s početka 21. stoljeća kao i svi trendovi vladali su pistama, revijama, te se nalazili u ormarima poznatih i slavnih. Iako se možda još tada nisi rodio/la, vrijeme je da se nasmiješ s nama i zapitaš se kako je to uopće moglo biti in?

Od marama umjesto grudnjaka, užasnih špic cipela i suludih čarapa i majica, možemo se samo zahvaliti dizajnerskim bogovima da nas još nisu, i nadajmo se neće, opet pokušati uvjeriti kako je to super. Dosta su nam bile pederuše kao novi hit, zar ne?

Al nemoj previše osuđivati jer će i nas vjerojatno za 20 godina gledati  i hvatati se za glavu. ;)

Glasaj i otkrij nam koji od ovih trendova ti je najgori!

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Prepoznaješ li hranu na 'P' po zumiranim fotkama?

2 komentar/a

bo....

Nastavljam-masterchefovi dive ,dive se toj osobi koja je perfektno(skoro i čak matematički) izrezala meso i s vrlo velikim prilozima i pridjevima napravila toliko fenomenalan obrok da se čovjek i ljudi dive tome ,prezime je njezino (zaboravih ali to savršenstvo nisam)Milinović ili slično,i vrlo me se dojmio mlad čovjek iz Zagreba s jednostavnošću (22godine ima) i vrlo kvalitetnim umijećem čak i rasporeda ,kao i Dalmatinka koja je vrlo divna u svakom pogledu ,a u kulinarstvu vrlo izražajna

bo....

Baš tako ,oko sokolovu,inače po s onim s čime raspolažemo odlično znam pripremiti i napraviti od "nečega i ništa"-Vrlo dobru deliciju,kao mlad čovjek sam učio od najboljega brodskog kuhara i od "malega ,od kužine-i najbolje naučio da i dan danas se nepca nečija uživaju u tome,kuhanje i pripremanje i stvaranje je jedna od vrhunskih odlika relaksacije ,i moram napomenuti da sam gledao Masterchef l što sam vidio ?vidio sam osobu koja je tako graciozno pripremila nešto čemu se čak i najpoznatiji Mas