Riješi me! 32 pregleda 26. veljače 2015.

U Londonu otvorili prvi kafić sa sovama

sove
Promo
U Londonu otvorili prvi kafić sa sovama U Londonu otvorili prvi kafić sa sovama U Londonu otvorili prvi kafić sa sovama U Londonu otvorili prvi kafić sa sovama U Londonu otvorili prvi kafić sa sovama U Londonu otvorili prvi kafić sa sovama U Londonu otvorili prvi kafić sa sovama

U Engleskoj postoji mjesto gdje možete popiti čaj i družiti se sa sovama

Naše sove su navikle na društvo ljudi, ali će njihovo prisustvo u lokalu biti ograničeno, da ne bi doživjele previše stresa. One su odrasle u zatočeništvu i osjećaju se komotno u našem društvu, a na sebe su preuzele humani zadatak da pomognu prikupljanje novca za njihove rođake koji odrastaju i žive u divljini - kažu vlasnici kafića  "Annie The Owl" iz Londona. Tamo možete doći i popiti piće s ovim predivnim pticama.

Annie, Darwin, Cinders, Hootie, Ruby i Winston samo su neke od različitih vrsta sova s kojima ćete se moći družiti ako dođete u njihov kafić. Sve u prostoru podređeno je njima i zabranjeno je bilovkakvo iskorištavanje ovih prekrasnih životinja.

Ulaznica za ovaj super kafić naplaćuje se, a sav novac iskoristit će se za zaštitu ptica grabljivica. Kafić je napravljen po uzoru na japanske kafiće sa sovama i postao je totalni hit u Londonu.

Osim kafića sa sovama, u Europi su veoma popularni i kafići s macama. Jedva čekamo da se otvori i kafić sa psima. :)

Izvor fotografija: BoredPanda

Tvoja reakcija?