Riješi me! 155 pregleda 20. kolovoza 2016.

U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne!

cool
cool.hr
U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne! U novom Coolu osvoji karte za koncert Justina Biebera i otkrij sve njegove tajne!

U novom broju Cool magazina čekaju vas čak tri cool dara! Knjižica o Bieberovom životu, tele2 kartica i jumbo poster Justina Biebera s autogramom! Iskrene ispovijesti Taylor Swift te Selene Gomez, svi trikovi najboljih youtubera i još puno toga! Požurite po svoj primjerak već 22. kolovoza, kada stiže u prodaju, jer toliko je cool da bi mogao nestati u roku 'keks'!

Kako je majka utjecala na život Justina Biebera, kad je postao dobar s ocem, koja mu je djevojka promijenila život... Sve ovo samo su neke od tema posebne knjižice u kojoj smo detaljno otkrili život megapopularnog Justina Biebera koji 9. studenog dolazi u Zagreb. Na koga je potrošio prvi zarađeni novac, tko je najviše utjecao na njegovu karijeru, kakvo mu je djetinjstvo bilo... Sve ovo samo su neke od pikanterija posebnog izdanja koje poklanjamo uz magazin Cool!

No to nije sve. 
Čak dvoje sretnika može osvojiti po dvije karte za koncert godine, a svaki čitatelji dobiva i Tele 2 karticu te jumbo poster s autogramom. No, ni to nije sve! Imamo i autogram kartice omiljenih teen zvijezda. 

novi cool | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Selena Gomez govori o svojoj bolesti i borbi depresijom zbog čega je najavila čak i privremeni odlazak sa scene, a otkrila je i nekoliko stvari o Justinu Bieberu.

Također, saznali smo i kako je Ronaldo izliječio ozljedu, a Taylor Swift otkriva kako je nakon majčine bolesti i ljubavnog brodoloma jača nego ikad. 

novi cool | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Što će se nositi u novoj školskoj godini, kakvu parku odabrati i koje će tenisice biti hit, hoće li ove jeseni vladati metalik nijanse? Sve to možete saznati u obilju modih tema novog Coola.

novi cool | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Donosimo i sve o navikama uspješnih cura i dečiju, a u posebnom specijalu poznati youtuberi pričaju o tome kako u uspjeli te što savjetuju svima koji se tek počinju baviti youtubeom.

novi cool | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Donosimo i ispovijesti tinejdžera koji zbog bolesti odrastaju na potpuno drugačiji način od ostalih te otvoreno pričaju o svojoj bolesti.

Tu si i najsočnija blam priznanja. Na kraju, otkrij i je li on dečko koji je sklon varanju, kako mu prirediti spoj iz snova, što smo vam pripremili u stalnim rubrikama: stvarni život, detektivska priča i horor priča.

Kao i u svakom broju, imamo čak 16 postera. Victoria Justice, Ivan Perišić, Bethany Mota, Zayn Malik, Lana Jurčević, Beyonce, One Direction, Zac Efron, Miley CyrusMarko Pjaca, Katy Perry, ekipa iz Violette, Neymar...

novi cool | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Na mega formatima imao R5 i Selenu Gomez, a na jumbo naravno - Jusitna Biebera s njegovim autogramom!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?