Riješi me! 131 pregleda 13. srpnja 2016.

Urnebesno: Životne istine nekad i danas

Zamijenili smo uloge s našim televizorima
Architecture an Design/Facebook
Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas Urnebesno: Životne istine nekad i danas

Neke od njih će vas oduševiti, zbog nekih ćete plakati od smijeha, a neke vas možda i rastuže te podsjete na bolja vremena...

Ne možemo zanijekati da se svijet (pre)brzo mijenja, ali mu se ljudi jednakom brzinom prilagođavaju. Kada pogledamo u prošlost i usporedimo je s današnjom situacijom, sasvim sigurno ćemo se šokirati promjenama koje su se dogodile.

Naravno, šok je još veći kada te promjene netko ilustrira umjesto vas. Zato je portal Architecture and Design prikupio one najbolje i najurnebesnije ilustracije kako bi nas podsjetio na život kakav je prije bio.

Kako su izgledale fotografije s ljetovanja prije smartphonea i nakon njihove pojave? | Autor: Architecture an Design/Facebook Architecture an Design/Facebook

Živimo li boljim ili lošijim životom, procijenite sami, a odgovor potražite u našoj fotogaleriji!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°