Riješi me! 141 pregleda 19. listopada 2015.

Uz novi Cool super dar - obruč za kosu u čak 6 boja!

PR
cool.hr
Uz novi Cool super dar - obruč za kosu u čak 6 boja! Uz novi Cool super dar - obruč za kosu u čak 6 boja! Uz novi Cool super dar - obruč za kosu u čak 6 boja! Uz novi Cool super dar - obruč za kosu u čak 6 boja! Uz novi Cool super dar - obruč za kosu u čak 6 boja! Uz novi Cool super dar - obruč za kosu u čak 6 boja!

U novom Coolu upoznaj najpopularnije hrvatske youtubere kao i 20 najsjajnijih 'Zvjezdica', saznaj što se događa u svijetu poznatih i slavnih te koje su najveće njihove sramote... Požuri po svoj primjerak jer tamo te čeka i totalno fora dar - cool obruč za kosu! :)

Što je novo u životu Justina Biebera, zbog čega su vrijeđali Selenu Gomez, koja je najveća sramota Zaca Efrona, čime je Zendaya osvojila modne kritičare te ostale pikanterije pročitajte u novom Coolu, u prodaji od 20. listopada

U novom broju pročitajte i sve o najpoznatijim hrvatskim youtuberima. Davor Gerbus i njegova najbolja prijateljica Petra prije točno godinu dana pokrenuli su svoj YouTube kanal thelazyWAVE, a taj veliki rođendan odlučili su obilježiti u društvu njima najbitnijih ljudi - svojih obožavatelja. Iako su slični susreti postojali i prije, prvi put je organizirana prava turneja na kojoj su im se pridružili i njihovi prijatelji youtuberi.

Tako smo, u novom broju Coola, osim s ovo dvoje mladih kreativaca, pričali i s Andreom Fabrić, Joshuom Čirjakom, Mašom Zibar, Nikom Ilčić i Leonom Žilavim

Donosimo sve i o najvećim sramotama poznatih, ali i 20 veličanstvenih 'Zvjezdica' koje  su nas osvojile fantastičnim glasom. Pozabavili smo se i s ljubavlju pa smo za cure pripremili savjete kako uzeti stvar u svoje ruke i osvojiti dečka koji im se sviđa, ali i kako “skužiti” frajera preko SMS poruka odnosno koje je njihovo prikriveno značenje. Naše modne i beauty novinarke donosne pregled najpoželjnijih odjevnih komada iz naših trgovina, ali i koja je šminka najpoželjnija ove sezone. Saznajemo zašto su totalno lude boje za kosu poželjne ove sezone te tko ih od poznatih najradije nosi. 

obruč za kosu | Autor: cool.hr cool.hr

Tu su i strašne horor priče, blamaže vaših vršnjaka, detektivska priča i još mnogo toga. I naravno - očekuju vas čak 22 postera. Na jumbo posteru imamo thelazyWAVE, a na mega formatu hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali i hrvatske youtubere.

pr | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Od ostalih postera vaših omiljenih zvijezda u Coolu su: Luka Nižetić, Bethany Mota, Selena Gomez &Taylor Swift, Zoella, Amel Ćurić, Wolfblood, Dove Cameron, Rita Ora, Justin Bieber, Demi Lovato, Kylie Jenner, Nick Jonas, Luis Suarez, Tvoje lice zvuči poznato, Little Mix, Tyler Posey, Zendaya, Teorija velikog praska i Jelena Rozga. 

I u ovom broju imamo fenomenalan dar - totalno fora obruč za kosu kojeg možeš nositi na baš sve odjevne kombinacije i izgledati potpuno cool!

Tvoja reakcija?