Riješi me! 51 pregleda 17. studenoga 2016.

Oduševio milijune: Dvanaestogodišnjak svima otkrio kako izgleda odrastanje

Hugo Cornellier

Osam godina radio je na projektu i njime oduševio milijune ljudi

Hugo Cornellier danas ima 20 godina, a posljednjih 8 je proveo radeći na zanimljivom projektu.

U dobi od svega 12 godina, tada sasvim nepoznati tinejdžer iz Montreala, došao je na ideju da se svaki dan fotografira kako bi zabilježio svoje odrastanje. 
Tada je mislio da je to fora ideja, ali da će vrlo brzo odustati od njezine realizacije. 

Ipak, sve ove godine bio je uporan i na kraju snimljene fotografije prikazao u time lase videu.

Njegovu transformaciju iz dječaka u muškarca u svega četiri dana je pregledalo gotovo milijun ljudi, a zanimljivo je da mu ovo nije prvi takav video.

Svake je godine napravio po jedan takav video kako bi bio siguran da neće odustati od svog zanimljivog projekta i njegove je videe do sada pregledalo više od 15 milijuna ljudi. Impresivna brojka, zar ne?

Pogledajte video! :)

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Prepoznaješ li hranu na 'P' po zumiranim fotkama?

2 komentar/a

bo....

Nastavljam-masterchefovi dive ,dive se toj osobi koja je perfektno(skoro i čak matematički) izrezala meso i s vrlo velikim prilozima i pridjevima napravila toliko fenomenalan obrok da se čovjek i ljudi dive tome ,prezime je njezino (zaboravih ali to savršenstvo nisam)Milinović ili slično,i vrlo me se dojmio mlad čovjek iz Zagreba s jednostavnošću (22godine ima) i vrlo kvalitetnim umijećem čak i rasporeda ,kao i Dalmatinka koja je vrlo divna u svakom pogledu ,a u kulinarstvu vrlo izražajna

bo....

Baš tako ,oko sokolovu,inače po s onim s čime raspolažemo odlično znam pripremiti i napraviti od "nečega i ništa"-Vrlo dobru deliciju,kao mlad čovjek sam učio od najboljega brodskog kuhara i od "malega ,od kužine-i najbolje naučio da i dan danas se nepca nečija uživaju u tome,kuhanje i pripremanje i stvaranje je jedna od vrhunskih odlika relaksacije ,i moram napomenuti da sam gledao Masterchef l što sam vidio ?vidio sam osobu koja je tako graciozno pripremila nešto čemu se čak i najpoznatiji Mas