Riješi me! 31 pregleda 10. veljače 2017.

Video od kojeg se ledi krv u žilama: Ovo se nikada ne bi usudili!

ljudi
Dreamstime

Oduvijek ste željeli saznati kako izgleda gledati svijet iz ptičje perspektive? Nije baš zabavno...

Baš kada ste pomislili kako ste zahvaljujući Internetu i gotovo svemogućim društvenim mrežama već vidjeli sve što može vidjeti, pojavi se novi video koji vas potpuno razuvjeri. Ovakav scenarij vam se barem jednom dogodio, zar ne?

No, koliko puta ste imali prilike iz sigurnosti svog doma gledati kako svijet izgledati s jedne od vjerojatno najviših mogućih točaka? Takve stvari ipak se ne događaju često.

Kako bi ispravili tu "nepravdu", na Facebook profilu "The LAD Bible" njegovi administratori su podijelili video zbog kojeg ćete se zapitati od kud klincima hrabrost kakvu vi vjerojatno nećete skupiti tijekom cijeloga života.

Jeste li spremni pogledati ga?

Da, dobro ste vidjeli. Cijela staklena konstrukcija se lagano naginje kako bi vam doslovno omogućila da otkrijete kako izgleda pogled iz ptičje perspektive. 

via GIPHY

Nismo sigurni za vas, ali nama je već lagano postalo slabo...

via GIPHY

Ako je suditi prema komentarima, vjerujemo da isto proživljavaju i drugi "ljubitelji visine"...

"Dobro sam, radije ne bih pao kroz staklo. Hvala", napisao je jedan od prestravljenih korisnika, a sudeći prema lajkovima koje je "zaradio" mnogi se potpuno slažu s njim...

"To čak uopće nije ni strašno. Jasno je da je sve dizajnirano prema zdravstvenim i sigurnosnim propisima pa uopće ne postoji rizik. Ne znam zašto se ljudi bolje stvari poput ove", objasnio je jedan od onih koji su nešto hrabriji. Ili barem tvrde da jesu.

Kako god, mislimo da ćemo mi ipak ostati sjediti baš tu gdje jesmo...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?