Riješi me! 364 pregleda 30. rujna 2016.

Zabava za parove: 5 cool aplikacija za tebe i njega

Ljubavni par i mobiteli
Dreamstime

Da moderna tehnologija ne mora nužno biti loša, dokazuju i ove zabavne aplikacije koje će ti pomoći dodatno učvrstiti tvoju vezu

Couple

Ova korisna i zabavna aplikacija dostupna je za Android i Apple uređaje, a omogućuje ti slanje poruka i fotografija. U njoj parovi mogu napraviti zajednički kalendar s bitnim datumima i sastancima kako ih više nikada ne bi zaboravili.
Čak i onda kad vas dijele kilometri udaljenosti svom dečku možeš poslati poljubac koristeći samo palac ili pak zajedno možete stvarati zanimljive crteže.
Osim toga, svoju privatnost možete osigurati koristeći zajedničku lozinku.

Klikaklu

Kako vam nikad ne bi postalo dosadno u vezi, pobrinuo se Klikaklu. Riječ je o aplikaciji koja će vas pretvoriti u prave detektive. Međusobno se možete slati u potragu za blagom i nadzirati napredak onog drugog. 
Ipak, mali je nedostatak što je aplikacija dostupna isključivo za Apple uređaje.

Beetween

Baš kao što i sam naziv kaže, ova aplikacija stvara intimni prostor između vas dvoje. U Beetweenu možete spremati zajedničke fotografije, emotikone i poruke.
Unutar aplikacije nalazi se i Event Box koji će te obavještavati o zanimljivim ponudama za izlaske i na taj se način pobrinuti da vrijeme sa svojim dečkom provedeš što je moguće ljepše.

Avocado

Riječ je o aplikaciji putem koje također možete razmjenjivati poruke i fotografije te stvoriti zajednički kalendar ili pak listu stvari koje morate obaviti. 
Osim toga ima i jednu zanimljivu mogućnost. Ova će te aplikacija obavijestiti da je baterija tvog dečka pri kraju i više se nikad nećeš morat brinut ako ti ne odgovara na poruku. Sada ćeš znati pravi razlog!

Fix a Fight

Na žalost, upravo ste vi jedan od onih parova koji se često svađaju? Nema veze! Fix a Fight ima rješenje i za to.
Ova će ti aplikacija razraditi cijelu taktiku kako da se pomiriš sa svojim dečkom. Uz to će ti dati i pokoji savjet kako da bolje izraziš svoje osjećaje.
A ako se poželite zajedno rekreirati, aplikacija će vam ponuditi i opuštajuće vježbe kako bi se oboje smirili nakon svađe. Korisno, zar ne? :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?