Riješi me! 9 pregleda 28. prosinca 2016.

Zbog ovih Splićana ćete dobiti pet iz hrvatskoj jezika na državnoj maturi!

studenti
print screen

Zahvaljujući njihovim videima lektire vam neće biti teške ni dosadne...

Udruga iTHEom iz Splita okuplja grupu studenata koji imaju jedan bitan zadatak - pomoći maturantima da se na što lakši način pripreme za nadolazeću Državnu maturu iz hrvatskog jezika. 

Na njihovom YouTube kanalu nalaze se zanimljive obrade naslova koji su se našle na popisu ispitne literature. Zasad možete pogledati kako Dundo Maroje, Kiklop, Bijeg i Kratki izlet izgledaju u modernoj verziji, a svaki video se sastoji od tri dijela - obrade stvaralaštva autora, djela iz ispitnog kataloga i zabavnog skeča povezanog s djelom.

Želite zadiviti ocjenjivače svojim znanjem? Pogledajte video:

Ovu cool ekipu možete pratiti i na Facebooku, a za vaše prijedloge, pohvale ili kritike dostupni su i putem maila itheom.split@gmail.com.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..