Riješi me! 38 pregleda 09. prosinca 2016.

Želite biti fotogeničniji? Zbog ove riječi ćete to i postati!

Selfie
Dreamstime

Da, da... Dobro ste pročitali... Samo jedna riječ vam može pomoći da na fotkama izgledate odlično

Fotografije ostaju kao najtrajnija uspomena na trenutke koji su prošli. Zato ne čudi što se svi trude na njima izgledati što bolje... Zamislite samo da za 10ak godina pregledavate stare uspomene a od cijelog društva na fotografiji samo se vi ističete. I to samo zato što izgledate kao da vas je izbacila poplava... Takav scenarij si sigurno ne želite, zar ne?

Osim toga, društvene mreže i nisu naročito zabavne ako na njima ne objavljujete fotografije s ludih tuluma, još boljih putovanja, običnih druženja s frendovima ili pak selfieja... No, jeste li se ikada zapitali postoji li trik uz koji ekspresno postali puno fotogeničniji? Naravno da postoji...

via GIPHY

Kako strani mediji pišu, došlo je vrijeme da zaboravite na izgovaranje popularne riječi "cheese", kako su vas učili još od najranijeg djetinjstva... Naime, navodno će puno bolji rezultat dati izgovaranje riječi "money". Ako je vjerovati stručnjacima, izgovaranjem ove riječi podižu se uglovi usta te ona ostaju blago otvorena zbog čega ćete na fotografijama izgledati puno prirodnije.

Pa, vrijeme je za jedan selfie...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?