Riješi me! 34 pregleda 29. prosinca 2016.

Želite savršeni selfie? Ovo je tvoj novi saveznik u fotkanju!

Huawei garantira odličan selfie
Official

Mobitel idealan za sve koji veliku pažnju posvećuju detaljima

Huawei P9 Blue u inspirativnoj plavoj boji oduševit će vas na prvi pogled, a baš poput ovog uređaja, neka i vas inspirira šarenilo i drskost pop-art pokreta te u par poteza iskusite savršeno dizajniran pametni telefon s mnoštvom naprednih značajki.

Uz Huawei zabilježi najljepše trenutke | Autor: Official Official

Imali smo priliku isprobati ovaj pametni telefon koji nas je oduševio, a ukoliko ste među onima koji ne žele biti dio mase, već se želite istaknuti na najbolji mogući način, sigurni smo da je ovaj skladan spoj dizajna i tehnologije idealan izbor za vas jer uz Huawei P9 Blue istovremeno možete pratiti i postavljati najnovije trendove koje će sigurno oduševiti i sve vaše frendove i pratitelje na društvenim mrežama.

Huawei  | Autor: Official Official

S ovim pametnim telefonom postat ćete vlasnik najboljih fotografija na društvenim mrežama koje će postati magnet za „lajkove“. Inovativna dvostruka 12 MP kamera, razvijena u suradnji s legendarnim brendom iz svijeta fotografije Leicom, omogućuje snimanje svakog detalja, a super brzi auto-fokus omogućuje brzo „okidanje“ fotki.

Uz pomoć ove napredne kamere uhvatit ćete svu čaroliju ludih noćnih provoda i after-partyja uz najvišu razinu kvalitete slika čak i u uvjetima niske osvijetljenosti.

Huawei ima genijalne filtere zbog kojih će tvoje fotke izgledati još bolje | Autor: Official Official

Dvostruko zanimljivije fotke moguće su zbog dvostruke kamere na stražnjoj strani Huaweija P9 Blue koja omogućuje snimanje superiornih fotografija – detalja, dubinske oštrine i boja. Tajna se krije u posebnom monokromatskom senzoru kojim je kamera Huaweija P9 Blue opremljena, a koji omogućuje snimanje crno-bijelih fotografija s visokom razinom detalja.

Huawei je jednostavan za korištenje | Autor: Official Official

On pomaže i kod snimanja standardnih fotografija u boji, a osigurava i izvrsne fotke i kod slabog osvjetljenja. Kako to izgleda u stvarnosti, pogledajte u fotogaleriji, a svakako pogledajte i video s poznatom mladom fotografkinjom Dorom Barker koja je isto imala priliku isprobati novi Huawei P9 Blue.

Huawei  | Autor: Official Official

Ako vam frendovi, mlađi brat ili sestra često uzimaju mobitel kako bi obavili poziv, pregledali fotke ili odigrali omiljenu igru, Huawei ima rješenje.

Svatko tko koristi pametni telefon P9 Blue može napraviti posebne korisničke račune ili gostujući korisnički račun, pri čemu druge osobe mogu koristiti vaš mobitel, ali, primjerice, bez pristupa slikama i galeriji, dok vi odlučujete može li netko drugi uspostaviti poziv ili poslati poruke.

Muku mučite s kratkim trajanjem baterije? Zahvaljujući Huawei P9 Blue pametnom telefonu postanite glavna faca u društvu koja ne mora držati mobitel na punjaču dok uživate u slobodnom vremenu. A kada se i isprazni, ovaj mobitel podržava brzo punjenje tako da u svega pola sata možete napuniti možete napuniti pola kapaciteta baterije, a svega 10 minuta punjenja dovoljno je za 3-4 sata razgovora putem GSM mreže.

Sve navedene značajke samo su dio mnoštva iznenađenja koje Huawei P9 Blue krije za vas, a koja će vas oduševiti svaki puta kada uz otisak prsta otključate ovaj trendi pametni telefon. Nas uistinu je!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?