Većina nas obožava deserte i uživa u njihovom slatkom okusu. No samo rijetki znaju odakle ti isti deserti potječu. Stoga smo vam napravili jedan slatki kviz, a vi pokušajte pogoditi izvor nastanka navedenih deserata!
Većina nas obožava deserte i uživa u njihovom slatkom okusu. No samo rijetki znaju odakle ti isti deserti potječu. Stoga smo vam napravili jedan slatki kviz, a vi pokušajte pogoditi izvor nastanka navedenih deserata!
Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.