16 pregleda 08. siječnja 2015.

Selena Gomez s nogometašem zaboravila Biebera?

Selena Gomez
Instagram

Pjevačica je u Dubaiju jahala devu s nogometašem Sejadom Salihovićem, kojega prati glas velikog zavodnika. Bili su na romantičnoj večeri

Selena je nedavno pjevala na dodjeli nagrada u Los Angelesu i na pozornici se rasplakala sjetivši se bivšeg dečka Justina Biebera (20).

S njim je prekidala desetke puta, iako joj je on bio prva ljubav. Selena Gomez (22) i Sejad Salihović (30) slučajno se se upoznali na odmoru u Dubaiju. Otišli su zajedno jahati deve, a bili su i na romantičnoj večeri.

Pjevačici se bosanski nogometaš, koji trenutačno igra za njemački klub Hoffenheim, odmah svidio jer se razlikuje od Justina.

Osim što je, kažu njezini prijatelji, puno zreliji, nema problema sa zakonom i ne zabavlja se svake večeri s mnoštvom djevojaka. Sejad je rođen u Zvorniku, a s obitelji se 1992. godine zbog rata preselio u Berlin.

- Borili smo se da u Njemačkoj imamo kvalitetan život. Nismo imali ništa i živjeli smo u strahu da će nas vlasti deportirati natrag u Bosnu - rekao je Salihović.

Iako mu se bogatstvo procjenjuje na oko 135 milijuna kuna, nogometaš, kaže, nije rastrošan. Kad je 2006. potpisao za Hoffenheim, kupio je roditeljima kuću odmah do svoje.

Sejad i Selena zasad nisu potvrdili da ih veže nešto više od prijateljstva, a nogometaš ne voli puno govoriti o djevojkama. Prije šest godina bio je u vezi s Bosankom Lejlom.

Istaknuo je kako mu je ona, osim obitelji, najveća podrška i da je zaslužna za njegov uspjeh. Nakon nje hodao je s Njemicom, a kako ni ta veza nije uspjela, kratko se zabavljao s nepoznatim ljepoticama.

- Ne namjeravam se ženiti. Možda se predomislim preko noći, ali u ovom trenutku to mi nije na pameti - rekao je Sejad nedavno.

Selena, unatoč tome, uživa u njegovu društvu te je sretna jer se konačno maknula od Justina.

Tvoja reakcija?