57 pregleda 27. ožujka 2015.

Twitterom se šire slike porezotina obožavatelja koje su napravili zbog Zaynovog odlaska

zayn

#cut4zayn sve je popularniji na Twitteru. Društvena mreža prepuna je slika s krvavim porezotinama. Shrvani fanovi se ranjavaju jer ne mogu preboljeti Zaynov odlazak

Nekima je Zaynov odlazak pao teže nego ostalima. Ako si i ti jedan od onih koji Zaynovo napuštanje benda nije baš najbolje sjelo, znaš da nisi sam/a! 

Društvene mreže pune su Directionera koji dijele svoju tugu, razočaranje, pa i bijes. I dok neki optužuju Perrie, drugi su puni razumijevanja. No, neki se jednostavno ne mogu pomiriti s time.

Sinoć se na Twitteru pojavio hashtag cut4zayn, iza kojeg stoje fotografije porezotina slomljenih Directionera.

zayn | Autor: Twitter Twitter

 

Stvari su toliko ozbiljne da su se oglasili i ugledni svjetski psiholozi.

- Samoozljeđivanje je jako ozbiljan problem i ne bi ga se trebalo trivijalizirati. Pozivamo sve koji koriste Twitter da ne objavljuju postove koji promoviraju štetna ponašanja, ako takve postove primijete – neka ih prijave nadležnima - rekli su.

također istaknuli su da, iako Directioneri možda na taj način riješavaju svoju bol i patnju, moraju prihvatiti to što se dogodilo i pričati s nekim o tome.

 - Uznemirujući životni događaji mogu potaknuti osjećaj nesreće i tjeskobe, a jako je bitno potražiti pomoć u takvoj situaciji - naglasili su.

Zato, ako je i tebe Zaynov odlazak pogodio više nego tvoje frendove, pričaj s njima o tome! Pojadaj se Directionerima na fejsu ili Twitteru, ali nipošto se nemoj ozlijediti. Tako problem nećeš riješiti. On će. uz ožiljke ostati ovdje. Postoje drugi, konstruktivniji načini nošenja s problemima, a jedan od njih definitivno je razgovor. 

Intimna biografija Harryja Stylesa 'Sve o meni' u prodaji je od ponedjeljka 23. ožujka, a kupiti je možete na kioscima i mondo.hr po cijeni od 49,90 kuna.

 

Tvoja reakcija?