79 pregleda 18. rujna 2015.

U novom Coolu čekaju te dva fenomenalna dara!

Cool
Cool redakcija
U novom Coolu čekaju te dva fenomenalna dara! U novom Coolu čekaju te dva fenomenalna dara! U novom Coolu čekaju te dva fenomenalna dara! U novom Coolu čekaju te dva fenomenalna dara! U novom Coolu čekaju te dva fenomenalna dara!

Ogrlica prijateljstva označava vječnu vezu između najboljih frendica. Upravo ti zato u novom Coolu poklanjamo jednu takvu s privjeskom BFF . Osim toga, imamo i dar iznenađenja ;)

Što se dogodilo Zaynu Maliku da je nakon zaruka ostavio Perrie? Kako je ona na sve to reagirala i je li za prekid kriva treća osoba? Sve to otkrivamo u novom Coolu koji je u prodaji od 18. rujna

Demi Lovato otkrila je kako je u kratko vrijeme svoju liniju dovela do savršenstva te na ćemu se sada temelji njezina prehrana. Razgovarali smo i s Antom Ćorićem, mladim nogometašem Dinama. Priznao je kako ga cure satima znaju čekati u kafiću kako bi ga upoznale, ali i kako roditeljima daje novac koji zaradi. 

Počela je škola pa smo smo ti pripremili i nekoliko savjeta... Saznaj kako da ti početak školske godine bude lakši nego ikad te što napraviti ako se zaljubiš u dečka iz razreda...

Donosimo ti i cool savjete o tri stila koja svakako moraš isprobati. 

Mislili ste da je to sve? Naravno da nije! :)

Poznate face otkrile su nam kakvi su oni bili u školi, što ih je najviše živciralo, ali i kako su se nosili s popularnošću. 

Cool | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Naša cool frizerka savjetuje koja je idealna frizura ove jeseni, a tu su i nezaobilazne horor te detektivska priča. 

Prelistaj Cool i otkrij svoj ljubavni broj. Otkrit će ti kakva si kad si zaljubljena, jesi li prava romantičarka ili želiš samo avanturu?

U novom broju očekuju te čak 22 postera: Neymar, Martina Stoessel, 5 seconds of summer, Ariana Grande, Taylor Swift, Ivan Zak, The Next Step, Ivan Dečak, Nina Dobrev, Olly Murs, Zayn Malik, Maite Perroni, The Vamps, Adam Levine, Cameron Dallas, Mladi vukodlak, Mario Mandžukić, Ante Ćorić, Black Veil Brides, Avril Lavigne, Austin&Ally, PewDiePie.

A imamo i dva fenomenalna dara - ogrlicu s privjeskom BFF i dar iznenađenja! Cool zar ne? ;)

Tvoja reakcija?