Videostar2 2700 pregleda 23. listopada 2017.

Najbolje beauty vlogerice koje moraš pratiti

Obožavaš makeup, velika si zaljubljenica u modu i voliš snimati? Lansiraj se u beauty kategoriju i postani naša nova zvijezda :)

Svaka uspješna beauty vlogerica ima nekoliko savjeta o tome kako biti uspješan u svome poslu:

1. Budi strastvena u onome što radiš

2. Uvijek se informiraj 

3. Budi jako kreativna i prihvati izazove

4. Budi jedinstvena, smisli i ime po kojem će te svi uočiti i zapamtiti

5. Slušaj svoje fanove

6. Budi svoja, ne kopiraj druge i voli ono što radiš. 

via GIPHY

Prateći navedene savjete, neke beauty vlogerice su postale jako poznate. A koje su to, pogledajte same. 

1. Bethany Mota 

Mota ima preko 10 milijuna pratitelja na YouTubeu. Na njenom kanalu naučit ćete sve o modnim savjetima i "uradi sam" tutorijalima. Voli iznenađenja pa se kod nje uvijek mogu naći i nagradne igre u kojima se mogu osvojiti razni cool pokloni, a rado će dati i savjete općenito o životu. 

 

2. Zoella

Zoella je velika zaljubljenica u modu i snima tutorijale koji uključuju makeup izazove, modne savjete i savjete za kosu. Ponekad u njenim videima sudjeluje netko od njenih fanova, a prati ju više od 12 milijuna cura. Od toliko ljudi biti izabran i sudjelovati u videu je sreća, zar ne? :) 

Kako bi se osjećale kada bi nekoga od vas izabrale naše YouTuberke Two Crazy Beauties? :D

 

3. Raye 

Mnogi kažu kako ova vlogerica koja jako sliči Nicki Minay. Što mislite koliko je dobro za beauty karijeru sličiti nekome od poznatih, a ako ništa, ona se ne mora previše maskirati za maškare- uz par koraka samo se pretvori u popularnu pjevačicu. Na njenom kanalu mogu se naći razni tutorijali "uradi sam", savjeti za kosu i modni savjeti kojima ćete uštedjeti mnogo novaca. Ovo je stvarno korisno. 

 

4. Sammi (Samantha Maria)

Kod nje uvijek budite spremne na odlične tutorijale za kosu i make up. Ona je stvarno jedinstvena i inspirirajuća vlogerica koja voli razne makeup izazove, ali i od koje stvarno puno možete naučiti. :) Sigurno će dati koju dobru ideju za kategoriju beauty u Videostaru :) 

 

5. SunKissAlba

Najčešće se bavi savjetima za kosu, posebice se fokusira na savjete za frčkavu kosu i specijalizirala za prirodnu ljepotu. Ako te zanima prirodna i zdrava njega, Alba ti može biti uzor u tome. Nama se sviđa, a tebi? :) 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?