Videostar2 1814 pregleda 18. listopada 2017.

Challenge: Tko bolje pjeva otkrijte u novoj epizodi Videostara

Petar Glebov/PIXSELL

Ne znamo za vas, ali ne možemo dočekati četvrtak kad nam stiže nešto novo iz JoomBoosovog studija. U novoj epizodi Videostara imat ćemo glazbene goste, a tko to dolazi, pokušajte pogoditi...

Je li stalak za lakat bolji od bunde od umjetnog krzna, kome su draže nule od jedinica i tko je bio prvi kokoš ili jaje, saznajte u novoj epizodi Videostara na JoomBoosovom YouTube kanalu.

Koga su JoomBoosovci ovog puta teleportirali i što su s njima napravili otkrijte u četvrtak u podne.

Ne propustite pogledati tko će biti nenajavljeni gosti koje će naši voditelji, popularni youtuberi Petra i Davor sa kanala TheLazyWAVE, odmah baciti u vatru i nabaciti ih challenge.

 

Što mislite tko će biti gost iznenađenja? Podijelite s nama u komentarima. :)

 | Autor:

 

Ako i vi želite postati YouTube zvijezda snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

Tvoja reakcija?