Videostar2 1507 pregleda 11. prosinca 2017.

'Pobjedu sam očekivao jer imam najbolje fanove'

Kakvi su mu planovi u budućnosti i što će napraviti s nagradom, otkrio nam je Bruno.

I ptice na grani znaju da je pobjednik druge sezone VideoStara, Bruno Lukić. Bruno je postao najveća YouTube zvijezda regije, otvorila su mu se mnoga vrata, a osvojio je i sve nagrade na koje smo preljubomorni. Jedna od njih je i fenomenalni put u Hollywood. Ipak, Bruno nam je dao do znanja kako još uvijek ne razmišlja o nagradama, no sigurni smo kako će uskoro postati svjestan što je sve osvojio! 

Put do pobjednika bio je trnovit, a u finalu su s Brunom bili još i Ana Rogač, ali i duo Live Your Dreams - Leo i Nika. Ipak, Bruno je rekao kako je pobjedu očekivao jer ima najbolje fanove zahvaljujući kojima je tu gdje je.

 | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Matija Habljak/PIXSELL

- Ostale finaliste nikada nisam gledao kao konkurenciju. Svi smo si dobri, ekipa je brutalna i ostat ćemo sigurno dobri i dalje - rekao je Bruno. A zanimalo nas je i kakvi su mu planovi za dalje

- Prvo ću proslaviti ovu pobjedu, a onda idem na 100.000 subscribera - te je nadodao kako se u jednom videu želi zahvaliti svima i kako to možemo očekivati uskoro. 

- Zahvalio bi se svojim roditeljima koji su me podržavali, prijateljima i profesorima u školi koji su me trpjeli ova dva mjeseca. Zahvalio bi se svojoj predivnoj Eni koja je bila uz mene sve ovo vrijeme i Bruni Blažu koji mi je pomogao oko opreme - rekao je uzbuđeni Bruno. 

S obzirom da je jedna od nagrada bila i ekskluzivan ugovor s JoomBoosom, Bruno se priključio JoomBoos ekipi. S tim dolaze naravno i novi izazovi, a novopečeni pobjednik VideoStara rekao je sljedeće: 

- Sad kad sam postao dio JoomBoos ekipe više ću snimati, više ću uložiti truda u svoje videe i bit ću bolji. Obećajem. 

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - megapoklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? 

 | Autor:

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Tvoja reakcija?