Videostar2 1365 pregleda 07. prosinca 2017.

Žiri darovao finalistima najčudnije poklone ikad

YouTube/screenshot, canva

Koji od ovih poklona ti je definitivno najčudniji?

Stigla nam je i zadnja epizoda VideoStara (da, ni mi ne možemo vjerovati i totalno smo tužni), a s novom epizodom i nove, cool stvari. S obzirom da ćemo u nedjelju na super tulumu u Operi saznati tko je pobjednik ovogodišnjeg najvećeg regionalnog talent showa, vrijeme je da se i naš žiri oprosti s top tri finalista.

A postoji li bolji goodbye od dobrog poklona i korisnih savjeta

Naša vizažistica Sanja Agić kandidatima je darovala micelarnu otopinu kako bi uvijek imali čisto lice pred kamerom. 

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Za razliku od Sanje, Igor Belan dao im je odličan savjet. 

- Budite kao voda. Kada voda dođe u čašu, voda postane čaša. Prilagodite se. - rekao je Igor našim finalistima, te im dao kockice kako bi se mogli igrati s njima. 

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

A od Filipa Dizdara nismo ni očekivali nešto što nije povezano s muzikom. Zato su svi kandidati dobili glazbeni instrument: Ana je dobila melodiku, kalimba ili mbira je pripala Bruni, dok su Leo i Nika dobili harmoniku.

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Zadnji poklon bio je od Igora Barberića i Maria Petrekovića. Igor im je poklonio tlakomjer kako bi im tlak uvijek ostao nizak, a Mario savjet koji doista nitko nije shvatio!

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Glasaj i reci nam koji ti je od ovih poklona bio najbolji. 

 

Ne propusti ekskluzivan intervju s LayZ-jem o njegovom hitu 'Nije malo' u novom broju magazina JoomBoos Videostar koji na kioske stiže u petak zajedno s mega poklonom - kalendarom sa omiljenim YouTuberima! ! Također, u petak na JoomBoosovom kanalu nemoj propustiti premijeru genijalnog novog spota 'Poklon'!

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!    

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 | Autor:

Tvoja reakcija?