172 pregleda 10. rujna 2015.

Započni svoju Minecraft avanturu uz omiljene igračke

Započni svoju Minecraft avanturu uz omiljene igračke

Minecraft hit igračke od sada potraži online na Mondo.hr i u trgovinama: Baby Center, Tisak medija, Kućica na drvetu i Svijet Medija.

Ako obožavaš Minecraft i sve vezano uz ovu megapopularnu igru, od sada možeš omiljene Minecraft igračke kupovati i u Hrvatskoj. Vrijeme je da posjetiš Mondo.hr, Baby Center, Tisak mediju, Kućicu na drvetu i Svijet medija te odabereš svoje omiljene likove već danas.

Započni svoju Minecraft avanturu

U ponudi možeš pronaći Minecraft figure s dodacima, a jedan od njih je i Steve s kojim možeš započeti svoju Minecraft priču uz osnovnu opremu poput stola, kovčega, mača, kreveta i krampa. Osim toga, sastavi jedan od pet dostupnih Papercraft setova i složi papirnate blokove, životinje i junake te svoj stol pretvori u beskrajnu Minecraft avanturu. No, u tvojoj se sobi moraju pronaći i plišanci Baby Sheep, Pig, Ocelot, Creeper i dugoruki Enderman kojeg od sada možeš lako zagrliti. 
Posebna pogodnost na Mondo.hr je besplatna dostava za svaku narudžbu igračaka iznad 100 kn.

Minecraft obara rekorde

Minecraft zajednicu čini više od 100 milijuna fanova, a ove je godine u Londonu organiziran MineCon, konvencija na kojoj su igrači mogli doznati sve novitete, kupiti razne predmete i životinje iz igre i upoznati svoje idole. Okupili su se fanovi iz cijelog svijeta, a ulaznice su rasprodane u svega 15 minuta. Iako je London daleko, Minecraft igračke više nisu. U samo par klikova možeš ih naručiti u Hrvatskoj i uživati u svojim junacima u svakom trenutku.

Posjeti Mondo.hr, Baby Center, Tisak mediju, Kućicu na drvetu i Svijet medija jer Minecraft igračke čekaju samo na tebe.

Tvoja reakcija?