53 pregleda 25. ožujka 2015.

Zayn Malik napušta bend One Direction: 'Vrijeme je da odem'

Zayn Malik
Pixsell
Zayn Malik napušta bend One Direction: 'Vrijeme je da odem' Zayn Malik napušta bend One Direction: 'Vrijeme je da odem' Zayn Malik napušta bend One Direction: 'Vrijeme je da odem' Zayn Malik napušta bend One Direction: 'Vrijeme je da odem'

Slavni britanski bend nastavit će nastupati kao četvorka jer ostaju bez jednog člana. Zayn Malik napušta bend poslije pet godina, objavili su iz benda u priopćenju

Život s bendom One Direction omogućio mi je više nego što sam ikada mogao zamisliti. No poslije pet godina, osjećam da mi je pravo vrijeme za napustiti bend, rekao je Zayn Malik (22). U priopćenju koje je bend objavio obožavateljima je poručio da mu je žao ako ih je iznevjerio, piše BBC.

- Poslušao sam svoje osjećaje i odlučio da je ovako najbolje - zaključio je Zayn. 

Dodao je da odlazi jer želi biti normalan 22-godišnjak. 

-  Želim se zabavljati i imati privatnost. Dobio sam četiri prijatelja za cijeli život. Znam da će i bez mene biti najbolji bend na svijetu - zaključio je Zayn. 

Ostali članovi benda, Harry Styles (21), Liam Payne (21), Louis Tomlinson (23) i Niall Horan (21), tužni su zbog Zaynovog odlaska. 

- Iako nas Zaynov odlazak rastužuje, potpuno poštujemo njegovu odluku i želimo mu sve najbolje u budućnosti - poručili su dečki. Dodali su da će njih četvero dalje nastaviti s nastupima. 

- Radujemo se izlasku novog albuma i našem sljedećem koncertu u sklopu turneje - poručili su. 

Simon Cowell, koji je otkrio dečke tijekom audicija za show 'X Factor' zahvalio se Zaynu na svemu što je učinio za bend One Direction.  

- Otkad sam prvi put sreo Zayna 2010. pa sve do danas, veoma sam ponosan na sve što je učinio i kakav je čovjek postao. Jako mi je žao gledati ga kako odlazi - rekao je Simon. Dodao je da se fanovi ne moraju brinuti jer se ostatak benda neizmjerno raduje budućim projektima One Directiona. 

Malik je prošli tjedan napustio turneju 'On The Road Again' nakon što su internet preplavile njegove fotografije s Tajlanda s djevojkom koja nije njegova zaručnica Perrie Edwards. 

Kao razloge napuštanja turneje iz benda su naveli stres s kojim se Zayn teško nosio već neko vrijeme.

Sve o bendu One Direction možete čitati u našem specijalu One Direction - pop senzacija svijeta!

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Nikolina123

    Zayn nije napustio bend,aj saznate istinu pa onda pišite,DIRECTIONER sam i znam kj je istina..on se vracaa
  • sanjee

    konačno, da bar sad bend propadne