Archie je princa Charlesa nazvao 'djede' i sve raznježio

Toby Melville/Press Association/PIXSELL
Sve se dogodilo tijekom Zoom slavlja Harryjeva rođendana.
Vidi originalni članak

Iako trenutno žive u SAD-u nakon odstupanja od kraljevskih dužnosti, Meghan Markle i princ Harry pobrinuli su se da je njihov sinčić Archie u kontaktu s Harryjevom obitelji. Tako su nedavno na Zoomu slavili Harryjev rođendan s princem Charlesom i Kraljicom Elizabetom II. 

Archie je kratko popričao s djedom i prabakom, a posebno je razveselio Charlesa kad ga je nazvao 'djede', javlja TheSun.

"Bio je to jako lijep trenutak. Harry je također priznao svojima koliko mu nedostaju. Meghan mu je ispekla i tortu pa je puhao svjećice, a onda mu se pridružio i Archie te ih sve dobro nasmijao", rekao je izvor blizak paru.

Iako su svi mislili da će i princ William i Kate Middleton također biti prisutni na ovom slavlju, čini se kako su ga oni ipak preskočili. "Pomalo je neugodno to što Kate i Will nisu bili ondje", dodao je izvor. 

No, čini se da se ovdje ipak ne radi ni o kakvoj drami, već samo u tom trenutku nisu bili slobodni pa nisu mogli prisustvovati. Zato ovog ljeta planiraju zajednički odmor, a to je jako dobar znak!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr