Prvi 269 pregleda 21. rujna 2020.

Archie je princa Charlesa nazvao 'djede' i sve raznježio

Toby Melville/Press Association/PIXSELL

Sve se dogodilo tijekom Zoom slavlja Harryjeva rođendana.

Iako trenutno žive u SAD-u nakon odstupanja od kraljevskih dužnosti, Meghan Markle i princ Harry pobrinuli su se da je njihov sinčić Archie u kontaktu s Harryjevom obitelji. Tako su nedavno na Zoomu slavili Harryjev rođendan s princem Charlesom i Kraljicom Elizabetom II. 

Archie je kratko popričao s djedom i prabakom, a posebno je razveselio Charlesa kad ga je nazvao 'djede', javlja TheSun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Earlier this week, The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall, @clarencehouse, visited the Bay of Islands and attended a formal welcome, called a Pōwhiri, at @waitangitreatygrounds. The Waitangi Treaty is regarded as New Zealand’s founding document, and enshrines the relationship between Māori and the Crown. Following the ceremony, Their Royal Highnesses looked around Waitangi Museum and met guests from the Maori community. Later, The Prince met young entrepreneurs who are developing environmentally sustainable start-ups through @princes_trust_nz’s Enterprise Programme, while The Duchess visited Kerikeri Primary School to meet children participating in the ‘Garden to Table’ programme. The initiative encourages children to grow their own vegetables in the garden and make recipes in the kitchen from the food they have grown. To end the day, The Prince visited the local fire station in Paihia, which was established in 1965. Fire and Emergency NZ relies on 11,000 volunteers to help keep communities safe. . 📸 Press Association / @clarencehouse

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

"Bio je to jako lijep trenutak. Harry je također priznao svojima koliko mu nedostaju. Meghan mu je ispekla i tortu pa je puhao svjećice, a onda mu se pridružio i Archie te ih sve dobro nasmijao", rekao je izvor blizak paru.

Iako su svi mislili da će i princ William i Kate Middleton također biti prisutni na ovom slavlju, čini se kako su ga oni ipak preskočili. "Pomalo je neugodno to što Kate i Will nisu bili ondje", dodao je izvor. 

No, čini se da se ovdje ipak ne radi ni o kakvoj drami, već samo u tom trenutku nisu bili slobodni pa nisu mogli prisustvovati. Zato ovog ljeta planiraju zajednički odmor, a to je jako dobar znak!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?