Fran Lauš i SaamoPetraa: 'Jesmo li više od prijatelja?'

U prvoj epizodi novog JoomBoos talk showa youtuberica SaamoPetraa i influencer Fran Lauš napokon su odgovorili na vječno postavljano pitanje. Jesu li njih dvoje više od prijatelja? Pogledajte prvu epizodu 'Pidžama talks' showa i saznajte odgovor iz prve ruke!
Vidi originalni članak

Petra ga je, nakon par pitanja o fitnessu, poslovima kojima se trenutno bavi i onome što trenutno snima za Instagram, TikTok i YouTube, počela ispitivati o njegovom ljubavnom životu. I tu su stvari postale ekstra zanimljive.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Imaš li curu?", bilo je prvo i odmah prilično direktno Petrino pitanje upućeno Franu. Prvo se kratko nasmijao, a onda je odgovorio: 

"Ne, nemam curu, slobodan sam. Ja sam svoj život u vezi odradio, barem za sljedećih par godina." Pritom je, vjerojatno, mislio na vezu s youtubericom Veronikom Rosandić, s kojom je prekinuo prije nešto više od godinu dana. 

SNIMILI VIDEO Fran i Veronika zajedno o prekidu: 'Uvijek ću je voljeti'

Nakon što joj je opisao svoj 'idealan tip cure', Petra ga je pitala tko su mu najzgodnije youtuberice u Hrvatskoj. Bez problema je odgovorio. "Pa ti, Petra Dimić, SaamoPetraa", rekao je Fran. Na to se Petra našalila da sad više ne smije nikoga drugoga spomenuti... On se složio i rekao da je ovo za njega "jako škakljivo pitanje", ali nije htio otkriti zašto je to točno tako...

Kakva neugodna pitanja je Petra još imala za Frana, je li mu dala i neki zabavni izazov i jesu li na kraju priznali jesu li stvarno više od prijatelja ili samo dobri frendovi, pogledajte u prvoj epizodi 'Pidžama talksa' na JoomBoos YouTube kanalu.

NA JOOMBOOSU Prvi talk show iz kreveta: Stiže Petrin 'Pidžama Talks'!

Posjeti joomboos.24sata.hr