Prvi 2181 pregleda 07. svibnja 2021.

Fran Lauš i SaamoPetraa: 'Jesmo li više od prijatelja?'

U prvoj epizodi novog JoomBoos talk showa youtuberica SaamoPetraa i influencer Fran Lauš napokon su odgovorili na vječno postavljano pitanje. Jesu li njih dvoje više od prijatelja? Pogledajte prvu epizodu 'Pidžama talks' showa i saznajte odgovor iz prve ruke!

Petra ga je, nakon par pitanja o fitnessu, poslovima kojima se trenutno bavi i onome što trenutno snima za Instagram, TikTok i YouTube, počela ispitivati o njegovom ljubavnom životu. I tu su stvari postale ekstra zanimljive.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Imaš li curu?", bilo je prvo i odmah prilično direktno Petrino pitanje upućeno Franu. Prvo se kratko nasmijao, a onda je odgovorio: 

"Ne, nemam curu, slobodan sam. Ja sam svoj život u vezi odradio, barem za sljedećih par godina." Pritom je, vjerojatno, mislio na vezu s youtubericom Veronikom Rosandić, s kojom je prekinuo prije nešto više od godinu dana. 

Možda te zanima... Fran i Veronika zajedno o prekidu: 'Uvijek ću je voljeti'

Nakon što joj je opisao svoj 'idealan tip cure', Petra ga je pitala tko su mu najzgodnije youtuberice u Hrvatskoj. Bez problema je odgovorio. "Pa ti, Petra Dimić, SaamoPetraa", rekao je Fran. Na to se Petra našalila da sad više ne smije nikoga drugoga spomenuti... On se složio i rekao da je ovo za njega "jako škakljivo pitanje", ali nije htio otkriti zašto je to točno tako...

 | Autor:

Kakva neugodna pitanja je Petra još imala za Frana, je li mu dala i neki zabavni izazov i jesu li na kraju priznali jesu li stvarno više od prijatelja ili samo dobri frendovi, pogledajte u prvoj epizodi 'Pidžama talksa' na JoomBoos YouTube kanalu.

Možda te zanima... Prvi talk show iz kreveta: Stiže Petrin 'Pidžama Talks'!

Tvoja reakcija?