Kate rođendanskim fotkama odala počast Diani i kraljici

TOLGA AKMEN/PRESS ASSOCIATION/pixsell
Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, proslavila je 40. rođendan pa su, tim povodom, na Instagram objavljena njena tri portreta kojima je odala počast posebnim ženama koje su obilježile i još uvijek obilježavaju život britanske kraljevske obitelji
Vidi originalni članak

U nedjelju, 9. siječnja, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton proslavila je 40. rođendan pa su tom prigodom, na njenom i Williamovom službenom Instagram profilu, objavljena njena tri portreta, piše Elite Daily. Naravno, na svakom je od njih suptilnim detaljima odala počast kraljici Elizabeti, ali i pokojnoj princezi Diani. 

Za sve tri fotografije zaslužan je talijanski fotograf Paolo Roversi. Prva je fotografija crno bijela i na njoj vojvotkinja nosi dugu bijelu haljinu koju je upotpunila naušnicama od dijamanata i bisera te prstenom s plavim safirom koji su pripadali princezi Diani. 

Na drugoj fotografiji, koja je ujedno i jedina fotografija u boji, Kate je odjenula crvenu haljinu na jedno rame koju je upotpunila dijamantnim naušnicama koje pripadaju kraljici Elizabeti, čime je i njoj odala počast. 

Treća fotografija je, također, crno-bijela i na njoj Kate nosi bijelu haljinu kao i na prvoj, ali ovaj put gleda u kameru i ima široki osmijeh. 

Ovi portreti bit će izloženi u Nacionalnoj galeriji portreta kojoj je Kate pokrovitelj još od 2012. godine te će biti dio izložbe 'Povratak kući'. 'Povratak kući' je projekt u kojemu su fotografije poznatih pojedinaca izložene na mjestima koja su im od velike važnosti. Tako će Kateini portreti biti izloženi još u Berkshireu (u poznatom dvorcu Windsor), na sveučilištu St Andrews te na otočiću Angleseyju. 

Koji portret vas se najviše dojmio?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr