Prvi 9080 pregleda 10. siječnja 2022.

Kate rođendanskim fotkama odala počast Diani i kraljici

TOLGA AKMEN/PRESS ASSOCIATION/pixsell

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, proslavila je 40. rođendan pa su, tim povodom, na Instagram objavljena njena tri portreta kojima je odala počast posebnim ženama koje su obilježile i još uvijek obilježavaju život britanske kraljevske obitelji

U nedjelju, 9. siječnja, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton proslavila je 40. rođendan pa su tom prigodom, na njenom i Williamovom službenom Instagram profilu, objavljena njena tri portreta, piše Elite Daily. Naravno, na svakom je od njih suptilnim detaljima odala počast kraljici Elizabeti, ali i pokojnoj princezi Diani. 

Za sve tri fotografije zaslužan je talijanski fotograf Paolo Roversi. Prva je fotografija crno bijela i na njoj vojvotkinja nosi dugu bijelu haljinu koju je upotpunila naušnicama od dijamanata i bisera te prstenom s plavim safirom koji su pripadali princezi Diani. 

Na drugoj fotografiji, koja je ujedno i jedina fotografija u boji, Kate je odjenula crvenu haljinu na jedno rame koju je upotpunila dijamantnim naušnicama koje pripadaju kraljici Elizabeti, čime je i njoj odala počast. 

Treća fotografija je, također, crno-bijela i na njoj Kate nosi bijelu haljinu kao i na prvoj, ali ovaj put gleda u kameru i ima široki osmijeh. 

Ovi portreti bit će izloženi u Nacionalnoj galeriji portreta kojoj je Kate pokrovitelj još od 2012. godine te će biti dio izložbe 'Povratak kući'. 'Povratak kući' je projekt u kojemu su fotografije poznatih pojedinaca izložene na mjestima koja su im od velike važnosti. Tako će Kateini portreti biti izloženi još u Berkshireu (u poznatom dvorcu Windsor), na sveučilištu St Andrews te na otočiću Angleseyju. 

Koji portret vas se najviše dojmio?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?