Koje su novogodišnje odluke youtubera i što žele u 2020.?

zenski svijet/instagram
Pitali smo naše youtubere koje su njihove novogodišnje odluke i želje za 2020. No, osim što su nam otkrili svoje male tajne, poručili su nešto i svim svojim pratiteljima i obožavateljima. Pa, evo što kažu:
Vidi originalni članak

TheSikrt

"U 2020. jedino što želim je biti pozitivnija osoba i želim se maknuti od negativnih misli i ljudi. Želim da mi 2020. bude bolja od 2019., a svim svojim pratiteljima bih poručio da je život prekratak da se troši na nepotrebne svađe, ljenčarenje i donošenje odluka. Živite svaki dan kao da je zadnji i uvijek recite da novim izazovima i avanturama."

xniks2x

"Moja je odluka ne imati odluke i totalno prepustiti 2020. da me vodi i stvarima da se događaju svojim tokom. Jer, shvatila sam da, koliko god nešto planiramo i slažemo stvari, život i dalje na kraju uvijek napiše svoju planiranu priču. Svim pratiteljima bih poručila da ostanu svoji i da novu godinu prohodaju ponosno. Želim im sve najbolje."

Doris Stanković

"Ja nemam nekih posebnih odluka, osim da se potrudim biti najbolja verzija sebe. Želim dati što više ljubavi u faks, YouTube i snimanja koja me čekaju te se posvetiti ljudima do kojih mi je stalo. To bih savjetovala i svima koji me prate; da ustraju u svojim snovima i obrate pažnju na one koji su prisutni u njihovim životima."

Saamo Petraa

"Imam malo želja, a jedna od njih je da se više fokusiram na sebe i na svoj posao. I odričem se muškog roda, haha :D A svojim pratiteljima želim sve najbolje, najljepše i samo pozitivno, naravno."

Luciano Plazibat

"U 2020. definitivno želim putovati više nego što sam to činio u 2019. Želim se preseliti na neko vrijeme iz Solina, ples dignuti na novi level, usrećit se u ljubavi napokon :P Fanovima želim najsretniju 2020. godinu i neka ostvare sve što naume, jer, sve se može kad se hoće i kad se potrudiš! Samo gas!"

Bruno Lukić

"Ja bih u 2020. volio više putovati. U 2019. sam s dečkima posjetio Bali, a ovu godinu želim iskoristiti za putovanja u još par zemalja koje bih volio vidjeti. Naravno, želim još više raditi na sebi i svom sadržaju online. Svim ljudima, pak, želim najsretniju novu godinu i da im 2020. bude još bolja nego 2019."

10ficho

"Nemam neki određeni goal. Mislim da većina ljudi koja si nešto zacrta na početku godine, uglavnom nakon mjesec dana odustane jer si uzme preveliki zalogaj. Radije idite malo po malo i doći ćete do cilja, time se nekako vodim. A ja si u 2020. želim više putovanja, želim si par dobrih partyja i koncerata, želim nabaciti koju kilu u teretani i, više manje, uživati. A uživanciju želim i svim svojim pratiteljima."

Marco Cuccurin

"Ja u 2020. želim biti što uspješniji na poslovnom planu, završiti uspješno 4. stupanj, snimiti pjesmu i, prije svega, biti sretan i zdrav. Sve to isto želim i svojim pratiteljima, obitelji i prijateljima."

Posjeti joomboos.24sata.hr