Prvi 1633 pregleda 31. prosinca 2019.

Koje su novogodišnje odluke youtubera i što žele u 2020.?

zenski svijet/instagram

Pitali smo naše youtubere koje su njihove novogodišnje odluke i želje za 2020. No, osim što su nam otkrili svoje male tajne, poručili su nešto i svim svojim pratiteljima i obožavateljima. Pa, evo što kažu:

TheSikrt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bruh, life is good when you know how to play it 👻

Objavu dijeli TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

"U 2020. jedino što želim je biti pozitivnija osoba i želim se maknuti od negativnih misli i ljudi. Želim da mi 2020. bude bolja od 2019., a svim svojim pratiteljima bih poručio da je život prekratak da se troši na nepotrebne svađe, ljenčarenje i donošenje odluka. Živite svaki dan kao da je zadnji i uvijek recite da novim izazovima i avanturama."

xniks2x

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rock the new year like you rock your selfies😆🎉

Objavu dijeli Nika Pavičić (@xniks2x)

"Moja je odluka ne imati odluke i totalno prepustiti 2020. da me vodi i stvarima da se događaju svojim tokom. Jer, shvatila sam da, koliko god nešto planiramo i slažemo stvari, život i dalje na kraju uvijek napiše svoju planiranu priču. Svim pratiteljima bih poručila da ostanu svoji i da novu godinu prohodaju ponosno. Želim im sve najbolje."

Doris Stanković

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

December you’re the last one,so be the best one💙

Objavu dijeli Don't follow me,I'm lost too⚡ (@doris.stankovic)

"Ja nemam nekih posebnih odluka, osim da se potrudim biti najbolja verzija sebe. Želim dati što više ljubavi u faks, YouTube i snimanja koja me čekaju te se posvetiti ljudima do kojih mi je stalo. To bih savjetovala i svima koji me prate; da ustraju u svojim snovima i obrate pažnju na one koji su prisutni u njihovim životima."

Saamo Petraa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trust the timing of your life ✨

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

"Imam malo želja, a jedna od njih je da se više fokusiram na sebe i na svoj posao. I odričem se muškog roda, haha :D A svojim pratiteljima želim sve najbolje, najljepše i samo pozitivno, naravno."

Luciano Plazibat

"U 2020. definitivno želim putovati više nego što sam to činio u 2019. Želim se preseliti na neko vrijeme iz Solina, ples dignuti na novi level, usrećit se u ljubavi napokon :P Fanovima želim najsretniju 2020. godinu i neka ostvare sve što naume, jer, sve se može kad se hoće i kad se potrudiš! Samo gas!"

Bruno Lukić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥶

Objavu dijeli 𝘽𝙧𝙪𝙣𝙤 𝙇𝙪𝙠𝙞𝙘 (@brunolukic)

"Ja bih u 2020. volio više putovati. U 2019. sam s dečkima posjetio Bali, a ovu godinu želim iskoristiti za putovanja u još par zemalja koje bih volio vidjeti. Naravno, želim još više raditi na sebi i svom sadržaju online. Svim ljudima, pak, želim najsretniju novu godinu i da im 2020. bude još bolja nego 2019."

10ficho

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb na davne 90-e Kao neka casual uopce nisam znao da me slika

Objavu dijeli Filip Rebrović (@10ficho)

"Nemam neki određeni goal. Mislim da većina ljudi koja si nešto zacrta na početku godine, uglavnom nakon mjesec dana odustane jer si uzme preveliki zalogaj. Radije idite malo po malo i doći ćete do cilja, time se nekako vodim. A ja si u 2020. želim više putovanja, želim si par dobrih partyja i koncerata, želim nabaciti koju kilu u teretani i, više manje, uživati. A uživanciju želim i svim svojim pratiteljima."

Marco Cuccurin

"Ja u 2020. želim biti što uspješniji na poslovnom planu, završiti uspješno 4. stupanj, snimiti pjesmu i, prije svega, biti sretan i zdrav. Sve to isto želim i svojim pratiteljima, obitelji i prijateljima."

Tvoja reakcija?