Kraljica je dopustila ovo na vjenčanju Williama i Kate?

queenelizabeth/Instagram
Kraljica je ovom odlukom zaista mnoge iznenadila. Što ti kažeš?
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta obično je poznata po tome da se striktno drži kraljevskog protokola i tradicije, ali izgleda kako se na jedno pravilo odlučila oglušiti pri planiranju vjenčanja Williama i Kate 2011. godine. Odnosno, dala im je 'zeleno svijetlo' da ignoriraju jedno kraljevsko pravilo.

U svojoj knjizi iz 2013. 'Kate: Biografija', kraljevska autorica Marcia Moody objasnila je kako je Kraljica dala Willu i Kate dopuštenje da budu slobodni s ovim važnim pravilom na njihov poseban dan, piše Marie Clare. Prema Expressu, Moody je napisala:

"Williamu je predstavljen popis stotina ljudi koje bi trebao pozvati i osjetio je kako mu srce tone. Popis je bio 100 posto formalan, bez mjesta za osobni popis gostiju". Na što je kraljica reagirala riječima: "Rastrgajte popis, pozovite prijatelje." Opa...

To možda nije bio najbolji potez koji je Kraljica mogla poduzeti kao javna osoba, ali definitivno je bio najbolji koji je mogla napraviti kao Willova baka. Awwwww...

Što ti misliš o ovome?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr