Prvi 953 pregleda 01. travnja 2019.

Kraljica je dopustila ovo na vjenčanju Williama i Kate?

queenelizabeth/Instagram

Kraljica je ovom odlukom zaista mnoge iznenadila. Što ti kažeš?

Kraljica Elizabeta obično je poznata po tome da se striktno drži kraljevskog protokola i tradicije, ali izgleda kako se na jedno pravilo odlučila oglušiti pri planiranju vjenčanja Williama i Kate 2011. godine. Odnosno, dala im je 'zeleno svijetlo' da ignoriraju jedno kraljevsko pravilo.

U svojoj knjizi iz 2013. 'Kate: Biografija', kraljevska autorica Marcia Moody objasnila je kako je Kraljica dala Willu i Kate dopuštenje da budu slobodni s ovim važnim pravilom na njihov poseban dan, piše Marie Clare. Prema Expressu, Moody je napisala:

"Williamu je predstavljen popis stotina ljudi koje bi trebao pozvati i osjetio je kako mu srce tone. Popis je bio 100 posto formalan, bez mjesta za osobni popis gostiju". Na što je kraljica reagirala riječima: "Rastrgajte popis, pozovite prijatelje." Opa...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People say I have a drinking problem but I have no problem drinking at all

A post shared by Her Majesty (@queenelizabeth) on

To možda nije bio najbolji potez koji je Kraljica mogla poduzeti kao javna osoba, ali definitivno je bio najbolji koji je mogla napraviti kao Willova baka. Awwwww...

Što ti misliš o ovome?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg kaj daa??? Wow