Ovo su najbizarnije modne kombinacije poznatih faca

canva/screenshot/twitter/@rosedommu
Izabrali smo četiri najefektivnija outfita kojim su zvijezde uspjele privući svu pažnju na sebe i ostaviti bez riječi sve oko sebe.
Vidi originalni članak

Doja Cat

Poznata po svom neobičnom osjećaju za stil, Doja Cat nije razočarala kada je stigla na Schiaparellijevu reviju tijekom Tjedna mode u Parizu. Trebalo je čak 5 sati da se nanese crvena boja za tijelo od glave do pete s 30.000 Swarovski kristala. 

Neki se pitaju kako će sada skinuti sve te šljokice 

@cami.twomeyy All the crystals are glued to her too! #dojacat #schiaparelli #hautecouture #newswithcami #greenscreen ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Lady Gaga

Sjećate se Lady Gage prije 11 godina? U haljini od pravog mesa teška 40 kilograma, pojavila se na crvenom tepihu i osvojila MTV nagradu. Svi su bili u šoku, a kasnije je pjevačica otkrila da je time htjela poslati političku poruku. Zanimljiv je podatak da je na haljini radio vegan. 

Kim Kardashian 

Kontroverzni outfit osmislio je Balenciagin kreativni direktor Demna Gvasalia, a sadržavao je 'haljinu majica' preko bodija, pri čemu se ništa nije vidjelo, osim Kardashianina elegantnog dugog konjskog repa.

Jedna muslimanska spisateljica, Hafsa Lodi, izrazila je kako smatra Kardashianin izgled "bizarnim" i "neukusnim", jer je "efektivno nosila burku." Kardashian se kasnije i sama oglasila na Instagramu poručivši: "Što je više američki od majice kratkih rukava od glave do pete?!"

Katy Perry 

Američka pjevačica već godinama uspijeva šokirati svojim kombinacijama na Met Gali. Na nju se obrušio američki dizajner Tom Ford. "Jedina stvar u vezi s Metom za koju bih volio da se nije dogodila je da se pretvori u kostimiranu zabavu", rekao je dizajner Tom Ford. "To su nekad bili samo vrlo šik ljudi koji su nosili vrlo lijepu odjeću i išli na izložbu o 18. stoljeću. Niste morali izgledati kao 18. stoljeće, niste se morali odijevati kao hamburger, niste morali dolaziti kombijem u kojem si stajao jer nisi mogao sjesti jer si nosio luster."

CANCEL? Je li Beyonce htjela sakriti nastup u Dubaiju? VELEBNO IZDANJE Ovo je hotel koji je Beyonce otvorila za 24 milijuna dolara

Posjeti joomboos.24sata.hr