Prvi 758 pregleda 24. siječnja 2023.

Ovo su najbizarnije modne kombinacije poznatih faca

canva/screenshot/twitter/@rosedommu

Izabrali smo četiri najefektivnija outfita kojim su zvijezde uspjele privući svu pažnju na sebe i ostaviti bez riječi sve oko sebe.

Doja Cat

 | Autor: canva/screenshot/tiktok canva/screenshot/tiktok Poznata po svom neobičnom osjećaju za stil, Doja Cat nije razočarala kada je stigla na Schiaparellijevu reviju tijekom Tjedna mode u Parizu. Trebalo je čak 5 sati da se nanese crvena boja za tijelo od glave do pete s 30.000 Swarovski kristala. 

Neki se pitaju kako će sada skinuti sve te šljokice 

@cami.twomeyy All the crystals are glued to her too! #dojacat #schiaparelli #hautecouture #newswithcami #greenscreen ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Lady Gaga

 | Autor: canva/screenshot/twitter canva/screenshot/twitter

Sjećate se Lady Gage prije 11 godina? U haljini od pravog mesa teška 40 kilograma, pojavila se na crvenom tepihu i osvojila MTV nagradu. Svi su bili u šoku, a kasnije je pjevačica otkrila da je time htjela poslati političku poruku. Zanimljiv je podatak da je na haljini radio vegan. 

Kim Kardashian 

 | Autor: canva/screenshot/tiktok/blncg canva/screenshot/tiktok/blncg

Kontroverzni outfit osmislio je Balenciagin kreativni direktor Demna Gvasalia, a sadržavao je 'haljinu majica' preko bodija, pri čemu se ništa nije vidjelo, osim Kardashianina elegantnog dugog konjskog repa.

Jedna muslimanska spisateljica, Hafsa Lodi, izrazila je kako smatra Kardashianin izgled "bizarnim" i "neukusnim", jer je "efektivno nosila burku." Kardashian se kasnije i sama oglasila na Instagramu poručivši: "Što je više američki od majice kratkih rukava od glave do pete?!"

Katy Perry 

 | Autor: canva/screenshot/tiktok canva/screenshot/tiktok

Američka pjevačica već godinama uspijeva šokirati svojim kombinacijama na Met Gali. Na nju se obrušio američki dizajner Tom Ford. "Jedina stvar u vezi s Metom za koju bih volio da se nije dogodila je da se pretvori u kostimiranu zabavu", rekao je dizajner Tom Ford. "To su nekad bili samo vrlo šik ljudi koji su nosili vrlo lijepu odjeću i išli na izložbu o 18. stoljeću. Niste morali izgledati kao 18. stoljeće, niste se morali odijevati kao hamburger, niste morali dolaziti kombijem u kojem si stajao jer nisi mogao sjesti jer si nosio luster."

Možda te zanima... Je li Beyonce htjela sakriti nastup u Dubaiju? Možda te zanima... Ovo je hotel koji je Beyonce otvorila za 24 milijuna dolara

Tvoja reakcija?