Bez srama 584 pregleda 08. ožujka 2018.

10 stvari koje radimo za savršeni Instagram

marijazezelj@instagram

Ovih deset stvari svi radimo kako bi imali savršeni Instagram profil.

I sama znaš koliko je vremena i truda potrebno za okidanje savršeng snapa, odabir onog naboljeg od njih tisuću, ramišljanje koji filter staviti i koji opis napisati. Ovo su pomalo sramotne (ali istinite) stvari koje smo svi napravili da dobijemo nešto što je #instaworthy.

1. Okidanje selfija za selfijem dok memorija nije puna. Pofotkaš se sto puta, a još nema onog pravog selfija.

via GIPHY

2. Slanje bezbroj identičnih selfija svojoj najfrendici. Zatrpala si joj inbox svojim slikama i tražiš od nje da izabere najbolju.

3. Razmišljanje što ćeš napisati u opis fotke .Čini se da si ono najteže prošla - izabrala savršeni snap. Sada je pred tobom je druga dilema - što napisati u opis fotke. Sjediš i razmišljaš tri dana, a na kraju samo staviš emoji.

via GIPHY

4. Pretvaranje da se na fotki zabavljaš puno više, nego što se zapravo jesi. Ovo je teže napraviti nego što zvuči.

5. Čekanje pravog trenutka za objavljivanje fotke. Svi znaju za neizgovoreno pravilo - nema postanja prije osam ujutro.

via GIPHY

6. Provođenje puno više vremena za odabir filtera nego što je to zapravo potrebno. "Ovaj filter je odličan za pozadinu, ali kad stavim ovaj mi noge izgledaju bolje..."

7. Zabranjivanje svima da jedu svoj ručak jer ti još nisi uspjela pofotkat. A naravno da si naručila najluksuzniju stvar s menija... 

via GIPHY

8. Zastajkivanje na najčudnijim mjestima jer bi baš to izgledalo super za pozadinu. Čak i ako se nalazimo nasred ulice...

9. Čekanje da ti frendica konačno pošalje slike s jučerašnjeg izlaska. Naravno da ih moraš postat prije svih!

via GIPHY

10. Trošenje zadnjih lipa na aplikacije za uređivanje.  Znaš i sama da ti je mobitel krcat raznim aplikacijama za uređivanje fotki.

Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada. Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15.03. i ima još tri kruga! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

 

Tvoja reakcija?