Bez srama 3370 pregleda 05. siječnja 2019.

4 znaka koja otkrivaju da ti dečko/cura laže

juliatreg / instagram

Neke stvari jednostavno nitko ne može sakriti. Obratite pozornost

Ponekad nam je teško procijeniti laže li nam netko, pogotovo kad smo zaljubljeni. U tom slučaju svijet gledamo kroz ružičaste naočale i mislimo kako je sve u najboljem redu. No, ponekad nam naš partner/partnerica može lagati u oči, a ovo su znakovi koji ga/je odaju, piše Elite Daily.

1. Pretjerano obrambeni stav

via GIPHY

Kad pitate zašto nije odgovorio/la na poruku, a on/a krene sa žestokom obranom, to nije dobar znak. Najčešće zatim izvlače pozitivne stvari koje su dosad za vas učinili kako bi umanjili svoju krivicu. Time se žele izvući iz situacije i laži.

2. Skretanje pogleda

via GIPHY

Poznata izreka glasi kako su oči ogledalo duše, stoga putem pogleda možemo jako puno otkriti. Gledanjem u desno najčešće pokušavamo zapamtiti događaj ili situaciju, a pogledom u lijevom tražimo izliku kojom bi se opravdali. Stoga posebno obratite pažnju gleda li vaš partner u lijevo...

3. Nervozno ponašanje

via GIPHY

Tijekom laganja osoba postane izrazito nervozna, najčešće zbog straha hoće li druga osoba povjerovati u laž. I najsnažnija osoba postane nervozna zbog živčanog sustava koji tijekom laganja pokreće znojenje, promjenu boje glasa, stava, potiče se i napetost mišića, a na to ne možemo baš tek tako utjecati.

4. Prebacivanje krivnje

via GIPHY

Ako ga/je optužite da laže, partner/ica će od straha odmah krenuti u kontra napad. Počet će vas ispitivati gdje ste bili, s kim ste bili, htjet će vidjeti vaše poruke. Cijeli fokus priče će prebaciti na vas i kriviti vas za nešto što su vjerojatno oni učinili. U tom trenutku najbolje je da ostanete sabrani i dobro promotrite kuda priča ide...

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve