Bez srama 666 pregleda 11. travnja 2018.

5 izvora stresa koje moraš izbaciti iz svog života

filip.dejanovic.39/Instagram

Stres ne štedi nikoga, a sve više i više teensa je pod stresom zbog različitih životnih okolnosti. Pronađi svoj izvor stresa i riješi ga se.

1. Prestani se opravdavati drugima za sve što radiš. Ti si svoja osoba i imaš svoja mišljenja i ciljeve, a drugi nemaju nikakve veze s tim. 

via GIPHY

2. Počni slaviti male uspjehe, a ne se bedirati ako ne ostvariš nešto ogromno. Nemoj se uspoređivati s drugima jer svatko ima svoj tempo. Svaki korak znači da si bliže cilju i male pobjede su također vrijedne slavljenja. 

via GIPHY

3. Ništa nije savršeno i ne pokušavaj to realizirati. Jednostavno ćeš se staviti pod još više stresa. 

via GIPHY

4. Stavi sebe na prvo mjesto i prestani udovoljavati svima. Ipak je najbitnije da si ti najsretniji. 

via GIPHY

5. Nemoj se pokušavati svima svidjeti jer to nije realno. Svatko ima drugačije ukuse i svakome se sviđaju drugačiji ljudi. 

via GIPHY

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

Tvoja reakcija?