Bez srama 3308 pregleda 16. siječnja 2019.

5 razloga zašto seks može biti jako bolan

negin_mirsalehi@instagram

Premda je u filmovima i serijama seks često prikazan pomalo nerealno, ponekad nije potpuno bezbolan i to je sasvim normalno

Zato je važno prepoznati razloge zbog kojih seks može biti bolan i neugodan, a portal Marie Claire nam donosi neke od njih.

1. Ne koristite lubrikant

Ponekad prirodna vlažnost vagine jednostavno nije dovoljna zbog čega bi se parovi trebali poslužiti lubrikantima.

via GIPHY

2. Alergična si na prezervative

Nije rijetkost da prezervativ kod djevojaka izaziva alergijsku reakciju, no to te ne treba previše zabrinjavati. Postoje i drugi načini spolne zaštite, kao i različite vrste prezervativa koji su sigurni, a možda imaju drugačiji sastav i neće izazvati alergijske reakcije.

via GIPHY

3. Koža je inficirana zbog depilacije

Žilete nisu najbolje rješenje kad je riječ o depilaciji bikini zone jer se koža može inficirati, nastaju urasle dlačice i rane te spolni odnos postaje znatno bolniji.

via GIPHY

4. Imaš seksualnu disfunkciju

Mnoge žene shvate da imaju ovaj problem tek nakon nekoliko godina prakticiranja neugodnog seksa. Razlozi mogu biti i psihološkog i fizičkog karaktera pa se i radi različite prirode problema, drugačije liječe. Ako primijetiš da bi se moglo raditi o ovom problemu, moraš potražiti savjet liječnika.

via GIPHY

5. Pogrešna poza

Određene poze tijekom spolnog odnosa mogu uzrokovati bolan seks, zbog čega je u početku najbolje držati se misionarske poze.

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajoj..