Bez srama 1413 pregleda 03. listopada 2017.

6 vrsta loših spojeva koje definitivno želiš izbjeći

Bilo bi odlično kada bi upoznala ljubav svog života bez da moraš ići na spojeve. Ali to tako i ne ide. Ako nisi u vezi i to želiš promijeniti, baš tada moraš ići na spojeve. Pročitaj kojih su 6 najgorih spojeva koji ti se mogu dogoditi ako si single.

Kada si single, postoje stvari koje obožavaš raditi poput gledanja serija, raznih omiljenih emisija, izlaziti van s najboljim frendicama, fokusirati se na karijeru. Ali nažalost, postoje stvari koje jednostavno mrziš. To su sigurno spojevi na koje povremeno ideš ako nisi u vezi. 

via GIPHY

Svaki prvi spoj je jedinstven, pogotovo ako se radi o lošem spoju. Lijepo je znati da niste jedine- sve djevojke koje su same često puta proživljavaju neke iritantne stvari kod prvih spojeva.

Pogledaj 6 najgorih spojeva koji ti se mogu dogoditi.

 

1. Crazy date

E ludi spoj. Ovo je vrsta spoja gdje apsolutno ništa nema nekog smisla. Ali doslovce, osoba koja sjedi ispred tebe je totalno luda. Svatko normalan bi se prestrašio, znamo. I ovo se stvarno ne može drugačije nazvati. On će se žaliti na stvari koje stvarno nisu bitne ili će govoriti o random stvarima koje uopće ne možeš pratitit, ili će proturječiti svemu što kažeš. Ovo je vrsta spoja zbog kojeg si sretna što imaš super frendove i kojima možeš ispričat ovu ludu pustolovinu.

 

2. Spoj gdje dečko želi curu i to ODMAH

Ovo je malo tricky jer ako ideš na spoj, očito je da želiš dečka i zato nemaš s curama ženski izlazak. Ali neki dečki valjda ne kuže, ne želiš običnog ili bilo kojeg dečka. Neki dečki će ti odmah pokazati na prvom spoju da si ti njegova ljubav života i da si za njega savršena. Ovakvi spojevi samo stvaraju pritisak i jako su površni. Na prvih nekoliko spojeva trebali biste se upoznati, pa ako kliknete super, a ako ne... 

 

3.  Stvarno, ali stvarno jako dosadan spoj

Zabavna stvar je ta koja ti se  može dogoditi kada si single je kad ideš na neki fakat dosadan spoj, da je to zapravo neka vrsta olakšanja. Ovakvi spojevi ne spadaju u horror spojeve, pa i nije tako strašno. A ti uvijek možeš biti sretna na tome da znaš što želiš u životu i da si okružena super frendovima.

 

4.  Spoj gdje on cijelo vrijeme priča samo o sebi

Ovo su spojevi nakon kojih nikad više ne želiš izaći s nekim. Ti imaš svoje standarde, cijeniš se i stvarno ti nije stalo do toga da slušaš nekog lika kako je sam sebi bitan. On će pričati samo o sebi… i sebi… i opet, pogodit ćete… o sebi. Znamo da mu poželiš reći da zašuti i da bi tako bio puno zanimljiviji. A vjerujemo da  ćeš ga ostaviti što prije.

 

5.  Spoj gdje je on bezobrazan prema tebi i svima ostalima

Single cure koje žele naći dečka, žele dečka koji je pristojan i dobar. Dobra si u onome što radiš i imaš dovoljno super frendove s kojima možeš potrošiti svoje vrijeme, a ne biti s nekim tko ne zaslužuje tvoje vrijeme. O ovome se ne mora puno govoriti, nego takvog dečka samo otpliti.

 

6.  Spoj koji je čista varka

Ovo je tip dečka koji govori sve što želiš čuti. Govori ti da si super i da biste bi trebali ići na drugi spoj. Možda će predložiti vrijeme i mjesto, čak će ti istu večer to ponoviti. I onda? Upravo to se ne dogodi.  Stvar je u tome što nije iskren i tu je problem. Ti želiš čuti lijepe stvari i to je lijepo, ali cijeniš iskrenost.

 

Podijeli s nama u komentarima što misliš o lošim spojevima. 

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 

 | Autor:

 

 

LANSIRAJ SE I TI!

Tvoja reakcija?