Bez srama 14072 pregleda 30. ožujka 2018.

7 najbizarnijih fetiša na svijetu

Pinterest

Ovo su sedam najbizarnijih fetiša na svijetu.

1. Moriafilija je fetiš pričanja prostih viceva, a osoba koja ih stalno priča jednostavno si ne može pomoći. Sigurno znaš nekog prijatelja koji obožava pričati prljave viceve? Otkrij mu ovo!

via GIPHY

2. Agalmatofilija je seksualna privlačnost prema kipu, lutki ili nekom drugom sličnom predmetu. Ljudi koji imaju fetiš na kipove ili lutke jednostavno uzbuđuje maštanje o seksu s tim predmetima, ili činjenica da oni oživljuju. 

 | Autor:

3. Hibristofilija je naziv za seksualnu sklonost prema kriminalcima, a najčešće pogađa žene. 

4. Autonepiofilija naziv je za sve one koje seksualno uzbuđuje pretvaranje da su dijete. Njihova seksualna igra uključuje pijenje iz bočice i mijenjanje pelena. 

 | Autor:

5. Hematolagnija je jedan od najčudnijih fetiša ikad jer podrazumijeva ispijanje krvi za vrijeme seksa, a od kad se popularizirala trilogija Sumrak Saga sve je više onih koji se pale na vampire. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

6. Akrotomofilija je definitivno jedan od najčudnijih fetiša koji postoje. Svi koji pate od ovog fetiša seksualno privlače osobe s amputiranim udovima. 

7. Tu je i dakrifilija - fetiš na suze. Tko god ima taj fetiš voli gledati druge kako plaču. 

via GIPHY

Pročitaj još ludih priča!

Ovaj čovjek je hodajući filter - cijelo tijelo je istetovirao u sivo. 

Voliš muffine? Onda će te svakako zainteresirati ovi u obliku vagine i penisa. 

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamopetraaU petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi.  

 | Autor:

Tvoja reakcija?