Bez srama 966 pregleda 27. prosinca 2017.

8 vrsta rođaka koje ćeš vidjeti ovih blagdana

Jer svi imamo bar jednog takvog...

1. Zgodnog rođaka/inju

Da, ona cura/dečko na koju se pališ od kad znaš za sebe i proklinješ dan kad si saznao da ste u rodu. Najgore je što moraš izdržati cijeli ručak, a da ne skuži da je pohotno gledaš.

via GIPHY

2. Onaj starac koji je već godinama korak do smrti i sve deprimira oko sebe

Opis je nekako dovoljan sam po sebi, ali ako nisi siguran odnosi li se to na tvog člana obitelji, posušaj nas dalje. Ok, nije on/a kriv što je star/a kao Biblija, ali koju god temu da započneš ona nastavi sa "Sinko moj, brzo ću ja umrijet"  i tako već godinama... Zašto više nitko ne priča o vremenu?!

via GIPHY

3. Rođak kojemu je sve natjecanje

Ono kad se i jedenje vruće juhe pretvori u tko će je prvi pojesti... Znaš o čemu pričamo, onaj rođak koji mora biti najbolji u svemu. Em je prvi u vrtiću znao zavezati tenisice, em je prvi naučio abecedu, em je prvi smuvao curu... i nabit će ti to sve u nos. #fun

via GIPHY

4. Djed ili ujak koji prvi zahrče

Da, onaj koji nakon obiteljskog ručka ide samo na tri minute sjesti na kauč. I onda cijela kuće sluša motornu pilu. I svi moramo biti tiho.

via GIPHY

5. Teta s crvenim ružem za usne

Da, ona koja nikad nije čula za "leteće puse" nego svaki put ostavi užasan trag na tebi... koji se nikako ne može skinuti. Na kraju izgledaš k'o neka loša verzija klauna.

via GIPHY

6. Božićni chef

Njega svi volimo. To je onaj član obitelji kojemu je životna misija da su svi siti i da nikome ništa ne nedostaje. Njegova zadaća je da je stol pun najukusnijih delicija i deserata kojih se mogu posramiti i najbolji kuhari svijeta. Poznati kao anđeli zaštitnici Božića, doživjet će mini živčane slomove ako nekome neko od jela nije bilo baš najbolje.

via GIPHY

7. Very merry pijanac

Znaš onaj stric koji je sve veseliji kako dan prolazi? Da, nije to zbog blagdanskog duha nego čaše koja je uvijek puna u njegovoj ruci. Ovaj stric ima dvije verzije ili je onaj sretni pijanac ili će se pofajtati sa pola familije, mama će se rasplakati, baka će ponavljati sine, kćeri, šta sam ja Bogu skrivila, ujak će i dalje hrkati, a djedu će prijetiti infarkt.

via GIPHY

8. Serijski dejter

Da, brat, bratić, sestra, strina... ma neki član obitelji koji svake godine na božićni ručak dovede novog dečka ili curu koji im je ljubav života i koja naravno traje sve skupa mjesec i pol dana. Nije ni čudo da ne možeš zapamtiti kako se zovu i koja im je to po redu ljubav života te godine...

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    moji stric je jako natjecatejljski nastrojen, dođe i odmah se moramo natjecati tko će pojesti više mađarica jaooo
  • Laricaa

    Deda koji hrce 😂😂😂
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°