Bez srama 62 pregleda 29. siječnja 2016.

Ana (16): Ludo sam ga voljela i zatrudnjela s njim. Ostavio me je i priznao da je gay

cura 1

Za Frankom su ludjele sve cure, no on nije imao previše interesa za njih. Kad je Ana zatrudnjela otkrila se strašna istina - on je volio dečke. Dijete je zadržala...

Od početka srednje škole bila sam ludo zaljubljena u Franka. Bio je dvije godine stariji od mene i pjevao je u školskom zboru. Iako sam znala da sam jedna od zgodnijih cura u školi, nekako sam se bojala da nisam dovoljno dobra za njega. Franko je bio stvarno dečko na mjestu - bio je dobar učenik, pjevao je u zboru i svirao violinu. Bio je jako lijep i pola je škole uzdisalo za njim, ali ga curke nisu previše zanimale. 

Nakon godinu dana napokon sam skupila hrabrost i odlučila mu prići. Ubrzo smo počeli izlaziti i intenzivno se družiti, no, on nikako nije htio napraviti prvi korak. Nakon gotovo godinu dana, napokon sam skupila hrabrost i odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke. Tog sam vikenda bila solo doma i pozvala sam ga u stan. Pripremila sam nešto jednostavno za jelo i trudila se da bude romantično. Nakon večere teškom sam ga mukom odvukla u krevet i požalila. Seks je bio užasno čudan, a ja sam tijekom cijelog odnosa vodila igru i imala dojam kao da Franko to čini protiv svoje volje. 

Nakon te neobične večeri više mi se nije javio, a prestao me pozdravljati i na školskom hodniku. Idući mjesec nisam dobila menstruaciju. Odmah mi je na pamet pao taj prvi seks! Napravila sam test i otkrila strašnu istinu - trudna sam. Pao mi je mrak na oči. 

cura 2 | Autor: Dreamstime Dreamstime

Imala sam samo 16 godina i bila sam trudna s dečkom koji me ostavio nakon prvog seksa. Svijet mi se srušio. Potpuno očajna i u panici odlučila sam razgovarati s Frankom i ponovno požalila. Nakon što se pozorno slušao, samo mi je kratko odgovorio: "Žao mi je, ali ja sam gay". U tom trenutku su mi se posložile sve kockice i njegovo neobično ponašanje tijekom naše veze konačno je dobilo smisao. U strahu, pomoć sam potražila kod mame koja je rekla da će me podržati u mojoj odluci.

cura 3 | Autor: Dreamstime Dreamstime

Dijete sam naravno zadržala, a mama je uvijek tu za mene i moju malu princezu te zahvaljući njoj uspijevam uskladiti majčinstvo i školu.

Iako sam bila u panici, tužna i nesretna, sad znam da sam pametno postupila. 

 

Koliku ulogu imaju roditelji u maloljetničkoj trudnoći pročitajte OVDJE

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?