Bez srama 4435 pregleda 01. rujna 2019.

Ariana otkazala meetup zbog napada panike

arianagrande/Instagram

Pjevačica je otkazala druženje s fanovima zbog nekolio napada panike koje je imala tog dana.

Ariana Grande je trenutno na Sweetener turneji te pjevačica stalno putuje. Često se prije koncerata upoznaje sa svojim fanovima, no ovog puta meetup u Njemačkoj je odlučila otkazati. 

Fanovima se ispričala putem Instagrama i objasnila im o čemu je riječ.

"Vrijeme je za iskrenost. Moja depresija i anksioznost su izraženije nego prije. Dajem vam sve od sebe i trudila sam se to zamaskirati. Danas je bio jako težak dan za mene. Nakon nekoliko napada panike, mislim da je najpametnija odluka otkazati meetup i sačuvati energiju za koncert.

 | Autor: arianagrande/Instagram arianagrande/Instagram Volim provoditi vrijeme s vama, ali danas vam ne bih mogla dati najbolje od sebe. Voljela bih kontrolirati ove napade, ali svi koji se bore s anksioznošću i depresijom razumiju da nekada ne možeš funkcionirati kako ti želiš", napisala je na svom Instagramu.

Na pjevačicu je velike posljedice ostavio koncert u Manchesteru 2017. godine kada je zbog bombardiranja poginulo 22, a ranjeno 139 posjetitelja.

Možda te zanima... Ariana se prisjetila žrtava bombardiranja u Manchesteru

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    nadam se da ce joj biti bolje