Bez srama 1557 pregleda 08. kolovoza 2020.

Baka Prase u svom stilu: Odglumio da je bio u zatvoru

baka prase/instagram

Baka je uzeo pauzu od snimanja jer je pripremao ovaj skeč. Sad kaže da se 'vratio i da je jači nego ikada'.

Baka Prase objavio je novi video u kojem je svojoj publici priznao da je 15 dana proveo u zatvoru. I taman kad su svi pomislili da je njegova priča dovoljno uvjerljiva da bude istinita, pokazalo se da se zapravo radi samo o skeču koji je Baka Prase iz samo njemu poznatih razloga odlučio snimiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Netko je podnio građansku prijavu protiv mene i morao sam u zatvor. Prije nego sam priveden sve sam snimio i sad ću vam sve pustiti", najavio je svojim pratiteljima na početku videa, a kad je krenuo taj drugi dio 'prije uhićenja', ispred kamere smo mogli vidjeti Baku i dva lažna policajca koja ga "privode". Skeč zatim traje 10-ak minuta, a između scena Baka je ubacio i neke svoje komentare.

Najavio i novu pjesmu 

Zašto je snimio ovaj video i što se iza svega krije? To zna samo on. Ali najavio je da će sada biti "jači nego ikada" i da u subotu izbacuje novu pjesmu.

Što se zapravo događa u njegovu životu, kako se razvija drama u koju se upleo te što će se sve još izdogađati, očito nam tek ostaje vidjeti...

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MariaZubi

    Mozda je kaj znate 🧐
  • Avatar purple.guy

    purple.guy

    steta sto nije stvarno