Bez srama 5355 pregleda 07. prosinca 2019.

Billie se ne sviđa ona mesna haljina, a Gagini fanovi se ljute

/DPA/PIXSELL/BILLIEEILISH/INSTAGRAM

'Zaista ste očekivali da će Billie, veganka, reći bilo što drugo osim 'yikes' na haljinu od mesa? Ludo.'

Obožavatelji Lady Gage napadaju Billie Eilish na Twitteru jer je izjavila da joj se ne sviđa ona haljina od mesa koju je Gaga 2010. godine nosila na MTV Video Music Awardsima, javlja Cosmopolitan.

'Yikes'

Sve je krenulo zbog videa na Twitteru u kojem Billie i njezin brat, Finneas, razgovaraju o modi na crvenim tepisima, a kad je na red došla sporna Gagina haljina, Billie je samo prokomentirala: 'Yikes!'

#BillieEilishIsOverParty

To se, naravno, nije svidjelo Gaginim fanovima pa su pokrenuli hashtag akciju #BillieEilishIsOverParty i sad je pod tim hashtagom napadaju. No, zaboravili su jedan mali detalj.

Billie je, naime, veganka. Stoga nam je skroz logično da je na haljinu od mesa, bez obzira nosi li tu haljinu Lady Gaga ili netko potpuno nepoznat, reagirala s gađenjem. Vjerojatno bi tako reagirala da je istu haljinu nosila bilo koja druga osoba na svijetu.

Fanovi Billie Eilish uzvraćaju udarac

I zbog toga su se Billieini obožavatelji skupili i odlučili uzvratiti hejterima pa objavljuju sarkastične memeove pod istim ovim hashtagom #BillieEilishIsOverParty. Evo najboljih.

'Zaista ste očekivali da će Billie, veganka, reći bilo što drugo osim 'yikes' na haljinu od mesa? Ludo.'

'Dakle, vi zaista napadate 17-godišnjakinju jer je komentirala nečiju haljinu?!'

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 1234567890

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!