Bez srama 979 pregleda 01. prosinca 2020.

Bryce Hall i Addison Rae otkrili: 'Ponovno smo skupa'

addisonrae/instagram

Sve o svojoj vezi i prekidima TikTokeri su ispričali u novom, zajedničkom YouTube videu

TikTokeri Bryce Hall i Addison Rae objavili su kako su ponovno zajedno, a u zajedničkom su YouTube videu otkrili i neke sočne detalje o njihovom romantičnom odnosu, poput toga koji je zapravo datum početka njihove veze, zašto su prekinuli i kad su se prvi put poljubili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vježbajući zajedno u videu, odgovarali su na najčešće postavljena pitanja fanova, a objasnili su i kako se u početku uopće nisu sviđali jedno drugome.

"Kad smo se tek upoznali, zapravo uopće nismo ni razgovarali niti išta slično", objasnila je Addison, piše Seventeen.

No, Bryceova je strana priče ipak malo drugačija. On je nešto pokušavao puno prije nego se Addison zainteresirala za njega, ali mu je bilo malo neobično i nije bio sto posto siguran u njih, jer je ona taman prekinula dugogodišnju vezu.

"U tom je periodu izašla iz petogodišnje veze i nisam mislio da je išta među nama moguće. No, očito sam je na kraju ipak uspio poljubiti", objasnio je Bryce.

A koji je na kraju službeni datum i početak njihove veze? U videu su rekli da je to 13. listopad. "Tad smo se počeli intenzivnije družiti i tad smo zapravo prohodali", objasnili su.

Što su još otkrili o svojoj vezi i prekidima, pogledajte u njihovom novom videu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Kristinazdunec

    Kristinazdunec

    OU EM ĐI, ČARLIII OwO... Pa kak? OwO. Imate šit banner btw