Bez srama 1174 pregleda 24. srpnja 2019.

Da, Fran i LayZ se nisu stvarno posvađali zbog šišanja

fran laus/instagram

Fran je snimio još jedan video, ošišao LayZja pa je sve objasnio.

Ne biste vjerovali, ona drama između Frana Lauša i LayZja je ipak fejk. 

via GIPHY

Da, znamo da smo vam pisali o 'svađi' između njih dvojice, ali već smo u tom tekstu napisali da postoji velika vjerojatnost da je Fran svoj video o 'gubitku prijatelja' snimio iz zezancije, oklade ili je u igri nešto treće, a ne prava svađa, a sad je izbacio novi video u kojem sve objašnjava. I šiša LayZja. 

Objašnjenje

Uglavnom, negdje tamo na 4:20 minuta videa se pojavljuje LayZ koji je Franu donio mašinicu da ga ošiša. Navodno je godinu dana to odbijao pa se sad očito predomislio iako se Fran ni do tog trenutka nije vjerovao da će pristati. Baš nam je drago da ipak je, možda bi se stvarno posvađali da ga je još jednom odbio...

A kako je Fran onda objasnio onaj prvi video? "Samo jedan mali disclaimer. Ja nisam pi*ka, ono je sve bilo fejk." Eto, ovako.

LayZ je zatim dodao da su mu ljudi slali poruke i pitali ga ljuti li se Fran stvarno na njega samo zato što se nije htio ošišati. Da ponovimo, 'ljuti li se Fran stvarno na njega samo zato što se nije htio ošišati'. Zvuči jednako urnebesno i drugi put, da.

Ako slučajno još niste skužili, there was no drama, kaže Fran

via GIPHY

Pa, vjerujemo da nitko nije povjerovao u to kao razlog drami. Možda su neki mislili da se LayZ Franu zamjerio hrpom ostalih sitnica pa mu se sve skupilo, ali je većina i dalje mislila da je sve fejk. 

A zašto napraviti ovakvu fejk dramu? Hm, čekajte da vam napišemo što je Fran na kraju videa rekao o tome.

"Na rođendanskom partyju koji smo organizirali LayZju smo se nešto zezali pa smo se sjetili tog ljeta. On se smijao jer sam se ja stvarno ošišao za video pa sam mu rekao da ću ja sad napraviti diss na njega iz zezancije. Odlučili smo da ćemo to stvarno napraviti i zato sam ja snimio taj prvi video." Kul, sve nam je jasno...

Bolje fejk drama nego nikakva drama, bitno da se gleda... Ali možda je najbolje izbjeći i jedno i drugo?

via GIPHY

Ok, a sad da rezimiramo. Drama je bila fejk jer nitko nije toliko lud da se naljuti zbog toga što mu se frend ne želi ošišati. Valjda? Htjeli su privući pažnju, što smo isto svi shvatili. Sad se i LayZ ošišao pa je valjda Franu srce napokon na mjestu. A i drago nam je da je pročitao ovaj naš "članak" jer je na kraju videa zaključio da i on smatra kako privatne drame treba držati podalje od kamera i YouTubea. Way to go!

via GIPHY

Dakle, neki youtuberi preglede i lajkove skupljaju na račun drama, neki na račun fejk drama, a neki na račun stvarnog sadržaja. Vi sami zaključite što vam ima više smisla. A mi uvijek možemo pisati i o jednima i o drugima i o trećima i malo se, skupa s vama, zabavljati. Zašto ne. :D #samoljubav

via GIPHY

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Loooool bas im je dosadno u zivotu