Bez srama 5557 pregleda 11. listopada 2019.

Drama ide dalje: Kika objavila Bakinu golu fotku

bakaprase/Instagram

Pisali smo vam o drami između Bake Prase i youtuberice Kike, a upravo je ista ta drama dobila novi nastavak. Kika je objavila Bakinu golu fotku, staru nekoliko godina i iz privatne arhive, na Instagramu, a on joj je zatim odgovorio novim videom.

Baka je izbacio video u kojem proziva Kiku i objašnjava zašto ga ona nema pravo prozivati da je loš primjer djeci. 

Možda te zanima... Nova YouTube drama: Baka i Choda vs. K1KA

'Ovime si poništila sve dosad rečeno'

"Kao prvo, ako ti je toliko stalo do toga da si dobar primjer djeci i mladima koji te prate, zašto ideš objaviti moju golu fotku, koja je još k tome privatna, na svoj story? I puštaš svu tu djecu koja te prate da gledaju takvu fotku. Mene baš briga, ja nemam što kriti, ali to nije nešto što trebaju gledati mala djeca. A ti bi, kao netko kome je 'kao' jako stalo do toga da djeci budeš dobar primjer, trebala znati", objašnjava Baka u videu.

Dodao je kako on sam za sebe nikad nije rekao da je dobar primjer i uzor djeci, dok ona to stalno govori, a onda napravi ovako loš potez. "Ovime si sad poništila sve što si prije toga govorila", poručio joj je Baka te dodao da mu je sad prekipjelo.

Fotka je stara par godina i već je dugo online

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Nije mu jasno zašto ga je išla 'uništiti' fotkom starom par godina, koja je ionako već na internetu, i o kojoj je on već ionako govorio u svojim videima 2017. godine. No, nije to poanta. Poanta je da ona objavljuje provokativne fotke na svom Instagramu, a njega sad proziva što se fotkao gol u ogledalu. 

Baka je priznao kako su mu, nakon njenog storyja, ljudi poslali i njezine gole fotke, ali ih nije htio pokazivati u videu. Rekao je, nema potrebe za tim. Iako je možda nije baš trebao vrijeđati kao što ju je izvrijeđao u videu niti koristiti pogrdne izraze koje je koristio, bio je fer i nije htio napraviti isto što je ona napravila njemu.

Neuspjeli pokušaj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#csgo ili #lol ? 🤔🔥 . Hair: @loveisinthe.h.air Ph: @vladamaraj

Objavu dijeli Kristina "K1KA" Đukić (@kikax3)

Na kraju joj je poručio da joj je ovo bio dobar pokušaj da ga sruši, no, ne baš previše uspješan. 

Kika je također izbacila video sa svojom stranom priče i poručila 'Ne odustajem. Nastavljamo!'

Kako će ova drama ići dalje, tek ćemo vidjeti...

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?