Prvi 1443 pregleda 10. listopada 2019.

Nova YouTube drama: Baka i Choda vs. K1KA

bakaprase/Instagram kikax3/Instagram

Choda i Baka Prase snimili su reakciju na prozivke youtuberice K1ke. Ona je u svom videu navela kako youtuberi snimaju loš sadržaj pun psovki i vrijeđanja što onda djeca upijaju. Evo kako su joj Baka i Choda odgovorili.

Nova drama u YouTube svijetu je eskalirala!

Youtuberica K1ka snimila je video u kojem je govorila o negativnom sadržaju balkanskih youtubera koji loše utječu na njihovu mladu publiku. Tako je među njima navela Baku Prase i Chodu koji joj, očekivano, nisu ostali dužni. Snimili su reakcije na njene prozivke i rekli kako je ona zadnja osoba koja bi trebala moralizirati...

Pogledajte video:

Baka je pogledao video i pomno ga analizirao.

K1ka je rekla kako djeca upijaju njihove riječi i tako se počinju ponašati. Navela je kako je i sama od njih dobivala sramotne poruke i da to nije primjereno ni u redu.

Baki je to bilo smiješno i misli kako je youtuberica zadnja osoba koja može govoriti o poštenju. Razlog tome je K1kin video u kojem s mamom priča o perverznim porukama... Ups.

Choda je također snimio reakciju

Choda također nije htio šutjeti na njene prozivke pa je isto snimio reakciju. Rekao je kako se K1ka pokušala prikazati sveticom, a to, prema sadržaju koji inače snima, baš i nije tako, smatra Choda.

Video pogledajte ovdje:

Udružili snage

Baka i Choda su za kraj odlučili snimiti zajednički video u kojem su iznijeli dokaze da su ih zapravo namjerno isprozivali zbog novca i pregleda.

Spomenuli su jednu tvrtku iz Njemačke koja nudi youtuberima novac ako nekoga negativno spomenu u videu. Oni su ih odbili pa su zaključili da možda neki nisu. Pod ovime 'neki' mislili su, naravno, na Kiku.

Zajednički video:

Kako će se odviti drama i što će K1ka reći na njihove reakcije, kako će im odgovoriti i kako će komentirati optužbe da je primila novac za to što ih je prozvala - javit ćemo vam čim saznamo! Stay tuned.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?