Bez srama 864 pregleda 25. svibnja 2019.

Drama joj je dobro došla: Evo koliko 'vrijedi' Tati Westbrook

tatiwestbrook/instagram

Kratko se svađala s Jamesom, pa se ispričala i tako sve okončala, ali čak i ova kratka drama dobro joj je došla. Dobila je pet milijuna subscribera i hrpu novca na računu. Kolika je njezina neto vrijednost trenutno? Provjeri u članku.

Iako je drama sad gotova, još prije par dana svi su pričali samo o Jamesu Charlesu i njegovoj bivšoj prijateljici, Tati Westbrook. Nakon što je James prvo reklamirao beauty proizvod koji je direktna konkurencija Tatino brendu, ona ga je prozvala - pa je on izgubio par milijuna subscribera, pa se ona ispričala, pa je on ponovno dobio subscribere i tako je drama završila. No, iz svega ovoga ona je ipak izvukla profit. Njezina zarada nakon toga, prema nekim procjenama, uvelike je skočila, kao i broj subscribera na njenom YouTube kanalu.

Više subscribera, više novca

Prije drame imala je pet, a danas ima 10 milijuna subscribera. Dakle, samim time trenutno dobiva duplo više novca od YouTubea nego prije. Uz zaradu na YouTubeu, koju ne znamo precizno, ali možemo nagađati da je prilično visoka, tu je i njezin Instagrm profil koji broji više od tri milijuna followera. Također, Tati je vlasnica popularnog beauty brenda Halo Beauty, na kojem isto tako jako dobro zarađuje.

Koliko onda vrijedi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

Objavu dijeli Tati Westbrook (@glamlifeguru)

I okej, kad se sva ta nagađanja oko dolara koje dobiva na svakoj toj platformi zbroje, koja je onda njezina neto vrijednost? Prema procjenama Celebrity Net Wortha, ta brojka penje se i do 6 milijuna dolara. No, nakon cijele one drame s Jamesom o kojoj već sve znate, ta bi se vrijednost mogla još penjati. Još dosta penjati, da budemo precizni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snowboarding trip - Off to Whistler... I only packed the essentials 😎✨

Objavu dijeli Tati Westbrook (@glamlifeguru)

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg štoo???