Bez srama 255 pregleda 31. ožujka 2019.

Ekipa ostala bez para u Belgiji pa su morali prositi?

JoomBoos

Nova epizoda Eurotripa je vani - i ekipi se izdogađalo svašta zanimljivo

Nova, treća epizoda genijalnog Eurotripa napokon je vani, a kad vidite što se sve izdogađalo Doris, Petri, Gloriji i Marcu u Belgiji, bit ćete šokirani! Ekipa i dalje nastavlja svoje putovanje najvećim europskim zemljama s ciljem promicanja i poticanja mladih na izlazak na izbore za Europski parlament 25. i 26. svibnja, a u Belgiji im se dogodilo nešto što nas je natjeralo da kažemo: UPS!

Prvo su morali ljudima objašnjavati gdje se nalazi koji spomenik jer su se 'malo izgubili', a zatim su ostali bez para pa su žicali nepoznate ljude na ulici da im kupe nešto za jesti.

Gloria je bila sva sretna jer joj je jedna dobra duša kupila najpoznatiju belgijsku slasticu - vafl! Izgrlila je i nju i njezinu frendicu i sto puta im se zahvalila. A što se još ekipi dogodilo i kako su se snašli u još zahtjevnijim izazovima, pogledaj u epizodi u nastavku:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..